links for 2010-06-16

  • In your personal assessment report, you'll learn about your preferred strategic style and how it impacts others. You'll learn about those who see and listen differently than you do — and to recognize which style is needed to get the results you want. In short, you'll build on your current business skills through new insight about your personal strategic style.
  • CogTool is a general purpose UI prototyping tool with a difference – it automatically evaluates your design with a predictive human performance model (a "cognitive crash dummy").

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.