Nieuw

Morgen (nu ja, straks, dus) moet ik naar een nieuwe klant. Ik haat dat.

Niet dat ik niet graag naar klanten ga, en ook niet dat ik iets tegen nieuwe klanten heb, verre van: ik vind het vaak gemakkelijker nieuwe mensen tegen te komen dan mensen die ik al een beetje ken.

Nee, ’t is dat het op een plaats is waar ik nog niet vroeger was. En dat ik er alleen moet geraken.

In de top tien van dingen die ik hartsgrondig haat, neemt “te laat komen op een afspraak” een redelijk hoge plaats in. En als ik zelf ergens moet raken en ik weet niet precies waar het is, en met mijn normale trein en dan wat metro en te voet zou ik er met veel geluk nét op tijd kunnen zijn, dan word ik daar helemaal lastig van.

Dilemma, dus: gewone trein en risico dat er vertragingen zijn (zoals vanmorgen), of dat de metro niet werkt (zoals gisterenmorgen), of dat ik verloren loop (zoals vaak)? Of een trein een uur vroeger nemen?

Gnnn.

Elders over misschien hetzelfde

19.07.2013: 11% | 25.03.2013: Op zoek naar volk | 28.01.2013: Evaluatie | 06.01.2013: Einde vakantie, begin 2013 | 28.12.2012: De laatste | 20.12.2012: Een dagje Amsterdam | 15.12.2012: Vergaderingen, vergaderingen | 14.12.2012: Feestje! | 16.08.2012: Eerste werkdag | 12.04.2012: Echappée belle

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.