Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Nieuw

Morgen (nu ja, straks, dus) moet ik naar een nieuwe klant. Ik haat dat.

Niet dat ik niet graag naar klanten ga, en ook niet dat ik iets tegen nieuwe klanten heb, verre van: ik vind het vaak gemakkelijker nieuwe mensen tegen te komen dan mensen die ik al een beetje ken.

Nee, ’t is dat het op een plaats is waar ik nog niet vroeger was. En dat ik er alleen moet geraken.

In de top tien van dingen die ik hartsgrondig haat, neemt “te laat komen op een afspraak” een redelijk hoge plaats in. En als ik zelf ergens moet raken en ik weet niet precies waar het is, en met mijn normale trein en dan wat metro en te voet zou ik er met veel geluk nét op tijd kunnen zijn, dan word ik daar helemaal lastig van.

Dilemma, dus: gewone trein en risico dat er vertragingen zijn (zoals vanmorgen), of dat de metro niet werkt (zoals gisterenmorgen), of dat ik verloren loop (zoals vaak)? Of een trein een uur vroeger nemen?

Gnnn.

3 reacties

  1. No brainer. Ik vertrek steevast een trein/bus/file/uur vroeger als ik niet exact kan inschatten hoe ver iets is, of er een snel alternatief is bij vertraging, etc.

  2. Vroegere trein.
    Omdat ook hoog op de lijst staat : u kapot aan het zweten zijn bij aankomst, van stress, haasten, en algemene miserie.

  3. Nét op tijd is risky business.

    Voor mijzelf bereken ik bij NMBS ongeveer 30 minuten marge, bij Brusselse metro 10 minuten, verloren lopen 5 minuten 🙂

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑