Freaky Evian reclamespot

Koppen XL over begot de making of van die vieze reclamespot met die plastieken computerbabypoppen waar ze echte hoofden opgeplakt hebben.

Geen probleem met die spot, eigenlijk: ze doen maar, natuurlijk, en het is een idee zoals een ander.

Nee, ik kreeg het schurft van die klanten. Ik heb al veel klanten meegemaakt, in binnen- en buitenland, maar een mens wéét dat het fout gaat als er misschien wel twintig Fransmans rond een tafel zitten en dat ze op dat eigenste ogenblik numeteen een oordeel moeten vellen over iets.

In dergelijke situaties: you can’t win — you can’t even break even. Dan begint er één te zeggen “mjaaaaaaa”, en voor de tafel half om is, zijn ze elkaar aan het overbieden met “opinies” waar ze eigenlijk helemaal niet in geloven, gewoon om luidop te ventileren dat ze een opinie hebben, ge weet nooit waar het goed voor zou kunnen zijn.

Oh, hatelijke situaties.

Wel akelig trouwens dat er op de VRT zo’n schaamteloze reclamefilm voor een reclamefilm komt, kritiekloos en alles.

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.