Als het verleden u inhaalt

Een schim uit een vaag verleden, deze morgen op de metro: Marlon “Bakkes Marlon” Vanco.

Het was meteen terug 2005, toen er nog niet veel mensen op het internet zaten en er geen Facebook was. Ik had de man nooit in het echt gezien, en ik was eigenlijk zelfs helemaal niet zeker van dat hij echt bestond – zijn foto’s zagen er te wtf uit om waar te zijn, maar kijk.

Marlon Vanco. En zijn haar. Op de metro.

Ik heb er voor de zekerheid een paar foto’s van genomen, dan kan ik binnen een paar jaar zeggen dat ik hem nog echt gezien heb in het echt, als hij opnieuw in het nieuws is – ik ben er zeker van dat hij nog golven gaat maken, op de ene of de andere manier.

Zijn afscheid kán niet definitief zijn.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.