Humaniora

Het was vanavond infosessie voor ouders van leerlingen op de lagere school die hun kinderen misschien wel naar de humaniora van dezelfde schol zouden willen sturen.

Het is niet de eerste keer dat ik bedenk dat ik voor geen geld ter wereld nog naar mijn humaniora zou willen terugkeren. En ook: het is niet de eerste keer dat ik bedenk dat ik onnoemelijk graag op de school had gezeten waar Zelie volgend jaar naartoe gaat.

Twee scholen, één waar ik niemand die ik ken naartoe zou sturen, en één waar ik mijn kinderen met het meest volle vertrouwen naartoe ga sturen. De eerste in 1982, de tweede in 2011, en allebei op hetzelfde adres in dezelfde stad.

Het kan verkeren.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.