Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Humaniora

Het was vanavond infosessie voor ouders van leerlingen op de lagere school die hun kinderen misschien wel naar de humaniora van dezelfde schol zouden willen sturen.

Het is niet de eerste keer dat ik bedenk dat ik voor geen geld ter wereld nog naar mijn humaniora zou willen terugkeren. En ook: het is niet de eerste keer dat ik bedenk dat ik onnoemelijk graag op de school had gezeten waar Zelie volgend jaar naartoe gaat.

Twee scholen, één waar ik niemand die ik ken naartoe zou sturen, en één waar ik mijn kinderen met het meest volle vertrouwen naartoe ga sturen. De eerste in 1982, de tweede in 2011, en allebei op hetzelfde adres in dezelfde stad.

Het kan verkeren.

4 reacties

  1. Leuke nano-novelle met een puntig einde. Ik zag ‘m niet komen.

  2. gelukkig dat het niet omgekeerd is 🙂

    leuke pointe

  3. In 1982 was ik nog niet geboren.

  4. hmm, Sint Amand kan het niet zijn….

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑