Zaterdag!

De snelst voorbijvliegende dag van de hele week, de zaterdag. Muziek, ballet, turnen, zwemmen, animatiefilm, voetbalmatch, scouts.

Zelie heeft vandaag de namiddag in de regen gescout, de dutsin: ze was van top tot teen doorweekt toen ze thuiskwam. En Anna was na ballet en turnen vanmorgen zo moe dat ze in de zetel in slaap is gevallen.

Anna in de zetel

Ik ben enorm benieuwd naar de animatie van Louis: ik hoor dingen over pterosauriërs, en dat hoor ik altijd graag. De ploeg van Jan heeft ook deze week gewonnen: 4-3, één doelpunt door Jan.

Ze doen het allemaal goed, en het is nu ook echt officieel helemaal in gang geschoten, de routine. In de late namiddag wat op de computer spelen, en dan samen eten, en dan nog wat naar slechte tv kijken, en dan naar bed.

Jan speelt

Louis speelt

Morgen zondag.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.