Alle dagen brood!

Vanmorgen stond er een mand met ontbijt voor de deur!

Ontbijt

Normaal gezien gaat er elke zondag één van de kinderen naar de bakker om de hoek om croissants en boterkoeken, maar dit was eigenlijk wel serieus beter: allemaal verschillende soorten brood, en beleg, en eieren, en fruit, en koekjes. Mmmmmm.

Nu donderdag, 21 oktober 2010, is het de tweede Dag van het Brood. Niet dat wij overtuigd moeten worden, we zijn in het gezin nogal grote broodverbruikers, maar hey, dankzij de mannen van de reclameregie en de VLAM hebben we nu een blijkbaar uitstekende bakker ontdekt.

Boodschap van de bakker

Ze hebben dat heel goed gedaan, Peter Hemelsoet en zijn Sabrina: er zaten heerlijke pistolets bij, het müslimeergranenbrood in blik was een fijne vondst, de ciabatta met olijven werd geproefd en uitstekend bevonden — we hebben met zes lekker ontbeten en er is nog genoeg voor anderhalve dag, schat ik zo.

Ontbijt

Tevreden kinderen all around:

Jan

Zelie 's morgens

Ontbijt

De actie dit jaar voor de dag van het brood, trouwens: Smeer een boterham voor iemand anders. Ik vind dat absoluut geen slecht idee — zo op het werk afspreken wie de dag erna een boterhammendoos meeneemt voor wie, bijvoorbeeld.

Inspiratie te vinden op alledagenbrood.be, ha! en we hebben daar méér dan de Franstaligen: wij hebben namelijk ook filmpjes.

En nu proberen om van die uitstekende koekjes te blijven.

Speculaas

7 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.