Een etentche

Zaterdag doen we van komen eten. We zouden eventueel wel van die exotische dingen kunnen doen, met hors d’œuvre en zo (of nee, met godbetert amuses!) en met een hoofdschotel waarvan de cuisson goed moet zijn en dingen, en dan met een dessert dat we nog nooit gemaakt hebben en dat kan mislukken en zo.

Kwestie van het spannend te maken en alles.

Maar uiteindelijk: gemakkelijk is ook gemakkelijk. Lasagne, denk ik. En dan een appelcrumble of zo met een bol ijscrème. En dan een glas limoncello. En dan een glas whisky. Och, en misschien wat dingen om op te knabbelen op voorhand. Gandahesprolletjes met wasabi en scampi’s in look en zo.

En slechte muziek op de achtergrond. En sfeerverlichting.

Sounds like a plan, peisk.

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.