Schrijnwerkers, deel II

Het is een groter succes dan ik verwacht had, mijn zoek-eens-een-schrijnwerker-avontuur. Op een rij: de resultaten na één week.

Afspraken

 • Bavo Lamoen mailde terug op 1/11, we hebben een afspraak volgende dinsdag 16/11
 • Stijn Van Maele, Artenova (Oostakker) mailde terug op 2/11, afspraak met hem en zijn binnenhuisarchitect op maandag 8/11
 • BHI Roesbeke (Waarschoot) mailde terug op donderdag 4/11, we hebben een afspraak op dinsdag 9/11

Bijna-afspraken

 • Maarten van Cesar Cant Interieur (Heide-Kalmthout) heb ik gemaild op 2/11 nadat hij een reactie liet op mijn weblog; zij zouden liever hebben dat we tot bij hen komen in Kalmthout, met een plan. Ik maak een plan en we proberen ergens een dag te vinden.
 • Carl Bouckaert van In2Design (Meise) had ook een reactie gelaten, ik heb hem gemaild op 3/11, hij heeft teruggemaild, en ik zou moeten getelefoneerd hebben voor een afspraak maar omdat mijn GSM het niet meer doet (ik zit tussen twe abonnementen) is het niet gelukt voor het weekend, dat wordt dus maandag.
 • Marc Cooreman had het even heel erg druk, maar we spreken na 11/11 af.

Nu even niet

 • Geert Vermeulen & Henk De Graeve, Mankracht (Merelbeke) mailden terug op 2/11 om te zeggen dat ze op het moment helaas teveel werk hebben om er nog iets nieuws bij te nemen nu onmiddellijk.
 • David Van Steendam mailde terug op 4/11 om te zeggen dat hij helaas nu erg druk bezig is en dat het ten vroegste pas vanaf januari lukt.
 • Luc Vangeel mailde op 7/11 dat hij helaas teveel werk heeft

Nog geen nieuws na 1 week

 • Youri Cruypeninck (Gent)
 • J. Bontinck (Lokeren)
 • Welleman
 • VK Design (Evergem)
 • Tonny Van Huyck (Tokka Creations), al hoort die niet echt bij de “nog geen nieuws na 1 week”, omdat ik me vergist had van email en de mail pas donderdag opnieuw gestuurd heb

Veertien schrijnwerkers-en-gelijkaardige, drie afspraken en drie bijna-afspraken. Meer nieuws volgende week!

Elders over misschien hetzelfde

13.11.2010: Schrijnwerkers, deel III | 30.10.2010: Verbouwingen: bibliotheken. Part 1: The Contactening | 24.04.2012: Inbraakpreventie: wij ben de schaam van Gent | 09.04.2012: Waar is dat vuilblik? | 07.09.2008: Opklaringen | 19.01.2008: Schot in de zaak | 24.01.2006: Expertise | 17.06.2013: Trefwoord: bijna niet te bevatten | 16.06.2013: Gevel, beslist | 24.03.2013: Allez jong

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.