Schrijnwerkers, deel IV

Wat voorafging.

Deze week was het rustig. Wat dingen te doen naast het werk, dan ben ik er meestal aan voor de moeite de rest van de week. Ja, dat is omdat ik dan de nacht doorsteek in plaats van mijn werk te spreiden over een langere tijd. ’t Is al goed, ik weet het al.

Afijn. Op het zoeken-naar-iemand-die-ons-een-bibliotheek-of-twee-zou-kunnen-maken-front.

Afstappingen

Bavo Lamoen kwam langs op 16/11 om te luisteren en meteen ook op te meten. Note to self: ik moet hem nog de maten van het achterhuis opsturen. Hij doet geen trappen en zo, maar dat moeten we dan maar elders laten doen.

Marc Cooreman kwam langs op 15/11. Hij doet wél andere dingen dan zuiver schrijnwerk, en sprak over rubberwood als materiaal. Het internet zegt mij “It has a notable tendency to warp, which can be kept under control (mostly) by applying pressure during drying” en dat maakt mij wat bang, maar aan de andere kant, het ziet er wel mooi uit. Hij stuurt binnen een week of twee ideeën en een ruwe offerte op.

Offertes en voorstellen

We hebben, zoals beloofd, een idee gekregen van Paul Watcant van Artenova (Oostakker). Het is redelijk wat geld, maar uiteindelijk zouden we er wel redelijk wat voor krijgen ook: gedetailleerde plannen en ontwerpen van ons hele eerste verdiep en achterhuis, voorstel voor de tuin/koer, voorstel met grondplan en schetsen, 3D-dinges, vergaderignen, verfijnen…

We houden het nog in beraad tot we de rest gezien hebben, maar dat ziet er interessant uit.

Nog geen nieuws na 3 weken

Mja.

Er komt schot in, en ook niet. Maar zo gaat het nu eenmaal.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.