Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Zo jong

Ik was vandaag in de VUB om zo’n dinges, masterclass, te doen. Laatstejaarsstudenten, het vak Strategic Communication and Marketing: Advanced Theoretical Debates.

Behalve dat het Brussel was, en dat ik weer uren op weg van en naar was, Etterbeek begot, vind ik dat nog wel leutig om doen. Het zijn van die dingen waar ik een hele dag over zou kunnen praten, en als dat voor een auditorium vol studenten is, kan dat fijn zijn, met discussie en over en weer en dingen.

Die was er deze keer jammer genoeg niet, tijd voor debat, maar hey. Volgende keer beter.

Een oude zak trouwens, dat ben ik. Die studenten zitten in hun laatste jaar, ze moeten allemaal in de twintig zijn, maar ik had de indruk dat het allemaal scholieren waren. Zeer, zeer jonge scholieren.

6 reacties

 1. moeten we da kennen voor ’t examen?

 2. Jep. Ik herken dat. Ik verbaas me er al een tijdje over dat ze nu ook al 15-jarigen aannemen bij de politie 🙂

 3. Altijd ernstig omgaan met studenten, M.

  Hoe jong ze ook zijn of – vooral- ljiken.

  Ook bijvoorbeeld hun vragen via e mail beantwoorden.

  Waarom? Omdat een mens zelf ooit student geweest is en erg geholpen geweest is door ouderen.

 4. Ik ga altijd met hetzelfde respect om met de mensen, ongeacht hun leeftijd.

 5. 47-jarige consultant zijnde, kan ik dit alleen maar bevestigen – ondanks mijn leeftijd, altijd met respect behandeld geweest in mijn omgang met meneer Vuijlsteke – het was altijd een aangenaam samenzijn – vriendelijke groet dus daarom.

 6. Zwijgt jong, ik krijg het er moeilijk van. 🙂

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑