Schrijnwerkers, deel V

Wat voorafging. En ook deze week was het rustig: we wachten voornamelijk op een aantal offertes en voorstellen.

Samenvattend:

  • Vrijdag 3/12 is Tonny Van Huyck (Tokka Creations) langsgekomen met een binnenhuisarchitect; zij hebben gemeten en gekeken en gediscussieerd en binnen een paar weken (drie? vier?) mogen we ook van hen een voorstel verwachten.
  • Bavo Lamoen (langsgekomen op 16/11) stuurt ons een offerte — geen datum afgesproken
  • Marc Cooreman (langsgekomen op 15/11) stuurt ons idee├źn en een ruwe offerte op — “binnen een week of twee”, da’s dus ergens begin december.
  • Paul Watcant van Artenova (Oostakker) heeft ons een voorstel gestuurd, we wachten nog wat af om te zien wat de andere mensen ons sturen voor we beslissen — bij hen was het in eerste instantie meer echt plannen en plannen voor de hele toekomst van het huis dan enkel bibliotheek.

Nog geen nieuws na 5 weken

Ik geef het daar een beetje op, denk ik.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.