Slechte match

Mariakerke heeft gisteren gespeeld tegen Ursel, en gewonnen. Hoera!

En toch was de trainer niet tevreden. Vergelijk het wedstrijdverslag van vorige keer met dat van deze keer. Vorige keer gewonnen met 2-9:

Uitslag Sleidinge – Mariakerke 2-9

Doelpunten : 2x Seppe, 2x Dylan, 2x Noah, 3x René

Op zaterdagmorgen gaven we partij op Sleidinge om 9.30u. We waren benieuwd of onze jongens wel al wakker waren op dit vroege uur. En we waren ook benieuwd of onze jongens na weken trainen op ons kunstgras wel klaar waren voor een veld dat droog lag maar toch zwaar in vergelijking met ons mooi veld. Dit lukte vrij goed, we konden de rust ingaan met een 0-2 stand, na prachtig voetbal en veel samenspel. Na de rust konden onze jongens verder gaan op het elan van de eerste helft. Het was duidelijk dat Sleidinge op hun tandvlees zat, en onze jongens zijn blijkbaar veel wakkerder ‘s morgens dan in de namiddag. Ze konden nog 7x scoren. Ook Sleidinge kon 2x scoren maar dat was hen gegund. Het was een wedstrijd om van te genieten, hopelijk kunnen ze dit niveau aanhouden.

Op verplaatsingen blijven we ongeslagen!

Vorige week was er een forfait, en het weer was zo slecht dat ze weinig hebben kunnen trainen, en het was blijkbaar niet in orde:

Uitslag Ursel A – Mariakerke 4-7

Doelpunten: Noah 4x, Seppe 2x, Jan 1x

Na onze puike prestatie tegen Sleidinge dachten we vertrokken te zijn op gebied van samenspel, maar niets was minder waar. Komt het door de afgelasting van vorige week en het feit dat we weinig konden trainen de laatste twee weken, onze jongens hadden er duidelijk geen zin in. De eerste helft werd afgesloten met een drie nul voorsprong tegen een ploeg die zwakker stond dan in de thuiswedstrijd. Tijd voor een stevige babbel in de rust.Maar die babbel hielp niet, in nog geen twee minuten tijd stond het 2-3. Het samenspel bleef zwak op een vijftal minuten na. Gelukkig sloten we de wedstrijd af met 4-7 winst. Al bij al een wedstrijd om snel te vergeten, op naar volgende week en hopelijk laten de weergoden ons met rust deze week zodat we weer kunnen voetballen.

Ze kunnen winnen en toch op hun hoofd krijgen van de trainer, en ze kunnen verliezen en toch fantastisch gespeeld hebben en dat iedereen het uitstekend vindt. Het kan zijn dat er een doelpunt gemaakt wordt, en dat de trainer minder content is dan dat er geen doelpunt gemaakt was, maar goed samengespeeld.