Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Beste Dagboek

Vandaag een halve dag geconsultanteerd in Brussel. Het was te doen met Olivier en Marc en Niels, fijne mensen allemaal. Jammer dat de bijdrage van Roel niet live en ter plaatse was en enkel in de vorm van aanbevelingen en een rapport, ik keek er eigenlijk wel naar uit om nog eens met hem samen te werken — dat was, realiseer ik me net, al zo ongeveer exact tien jaar geleden.

’t Is maar dat ik een NDA getekend had, of ik zou hier allemaal verhalen kunnen vertellen. Kijk: “query builder” en “tijdslijn”, twee woorden waarmee ik binnen een paar jaar wel nog zal weten waar het over ging.

Vandaag ook niet in Brussel blijven eten, in tegenstelling tot wat ik dacht dat er ging gebeuren. Dan maar meteen na de middag naar huis gegaan en op de trein beginnen werken voor het werk.

In de loop van de voormiddag relatief goed nieuw gekregen van een advocaat: dat was ook al eens een tijd geleden, en we gaan het vieren met een eten morgen.

Goulash met frieten gegeten. Zelfgemaakte, voorgekookte en ingevroren frieten zijn meacool. Ja, meacool. De G in “mega” is een doffe g. Da’s een variant van g die niet uitgesproken wordt. Get with the times.

In de loop van de avond veel rondgelopen in Minecraft — in die paar uur dat minecraft.net niét plat lag. Zelie heeft een zwembad gemaakt en is op zoek naar een manier om een springplank zo mooi mogelijk na te maken. Louis heeft zichzelf een volledige set gerief (pikhouweel, bijl, hak, schop, zwaard) in diamant bijeengemijnd. En ik ben begonnen met een stuk straat na te bouwen. En ik heb uiteindelijk, na een week, een tunnel gemaakt in de heuvel tussen het cactushuis en het dorp bij de vuurtoren.

Een goed gevulde dag, me dunkt.

En morgen gaan we dus ergens iets gaan eten, en (als we er geraken) nieuwjaar vieren. En in de namiddag een televisie kopen.

2 reacties

  1. Ik weet het, het is de pot die de ketel verwijt etc., maare beste M, denk je niet dat je teveel tijd steekt in Minecraft? Geen nuttiger/dringender zaken te doen?

  2. Het zal er zéker nog eens van komen, dat samenwerken 🙂 Ik kijk er ook naar uit. Query builder en dinges… inderdaad… oh ja, NDA. Etcetera.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑