Een doel in het leven

Een mens moet dat hebben, vind ik.

Mijn doel voor de voorzienbare toekomst:

Screen shot 2011-01-08 at 01.09.42.png

Zo’n piramide gelijk er in Centraal-Amerika staan. Zonder vals spelen, ’t is dus te zeggen zonder de zombies en skeletten en creepers uit te schakelen, en zonder xstenen aan mijn inventaris toe te voegen — alles zelf te mijnen.

Ik ben een eindje van mijn hoofdbasis weggewandeld tot ik een eiland vond dat er degelijk uitzag, zonder hoge bergen of zo, en dan ben ik er gewoon aan begonnen. Kleine basis in het midden van het eiland, beschermen met cactussen, een ladder recht naar boven boven mijn basis, een trap van daarboven naar beneden, en dan nu: opvullen.

Overdag bouwen, ’s nachts nieuwe stenen mijnen.


piramide.png

’t Is erg. Ik zou eigenlijk misschien best gewoon ergens een server moeten vinden. En dan met andere mensen tesamen spelen.

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.