Goed bezig, Studio 100

Wohow:

The hour-long series premiere on January 1, 2011 overall was watched by an average of 2.4 million viewers. The series scored a 4.0 share (846,000 viewers) among tweens 9-14, a 4.4 share (952,000 viewers) among kids 6-11 and a 3.5 share (1.2 million) among kids 2-11, ranking #1 amongst all broadcast and basic cable programs in its timeslot in all children and pre-teen demographics.

International distribution
The series is the international version of Het Huis Anubis, and thus will be broadcast on international versions of Nickelodeon around the world. It will premiere in Australia & New Zealand in February on Nickelodeon

House of Anubis, zowaar.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.