links for 2011-01-19

  • When confronted with the original essays, people were so attached to their new memories they had trouble believing their old ones.  In fact, most refused to revise their memories to match the originals written at the time. What struck Burton was the response of one student: "That's my handwriting, but that's not what happened."
  • Each one of our quality range of Sword Canes is hand built using only the finest European steels, modern composite materials and indigenous African products. Combined with dedicated old world craftsmanship, attention to detail, fit and finish, resulting in a cane that is a pleasure to use, admire and own.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.