Google toch

Kijk, hier is waar het gedaan was met Google Visualization API “wel leutig” te vinden:

Can I use visualizations offline?
No; your computer must have live access to http://www.google.com/jsapi in order to use visualizations. This is because the visualization libraries that your page requires are loaded dynamically before you use them. The code for loading the appropriate library is part of the included jsapi script, and is called when you invoke the google.load() method. Our terms of service do not allow you to download the google.load or google.visualization code to use offline.
Can I download and host the visualization code locally, or on an intranet?
Sorry; our terms of service do not allow you to download and save or host the google.load or google.visualization code.

Als ik geen grafieken kan maken zonder dat Google er zijn snater tussen slaat, is het redelijk snel Einde Verhaal.

Serieus jong.

(Als iemand iets gelijkaardigs zou weten zijn: heel erg welkom. Ik ontdek namelijk ook net dat MapPoint niet meer in Excel zit, en dat ik gelijk niet echt op 1-2-3 een vervanger vindt vindddd, grrr. ’t Is wel de dag voor ontdekkingen in Excel dedju.)

6 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.