links for 2011-02-03

  • With the horses stopped dead, the cavalry is doomed. And what happens next is beautiful to watch. It restored my faith in humanity: even after centuries, these brave Cairo guys know exactly what to do against cavalry. We still got it! They let the riders pass through, then, when one of the horses rears and pivots around, disorienting his rider, the rioters converge on the horse from behind, from the sides. They pull the rider down and start kicking him to death.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.