links for 2011-02-07

  • Genius! "Before I had any right to dismiss Twihards or criticize the psychologically unhealthy relationship model that Bella Swan and Edward Cullen present, I felt obliged to read the books. So I did. All four novels, one novella, and an incomplete document in portable format. The content lived down to my expectations, but I was unprepared for how poorly crafted the saga is."
    (tags: writing books)

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.