Kazakkendraaiers

Maar allez. Ik lees bij Ilse dat er allemaal mensen slechte dingen zouden gezegd hebben over het nieuw programma op zondag op één. Vorige week niet gezien wegens niet thuis, maar vandaag wel: ik vond dat eigenlijk wel goed, ik.

In de traditie van vreselijk veel andere programma’s in hetzelfde genre, maar wel goed gedaan. Geen klachten, of ‘t zou moeten zijn over die publieksstemmen — doe gewoon helemaal zoals voorbeelden van op de bbc, en doe de quizmaster de punten uitdelen: dat geeft nog wat extra interactie, zo in het gevlei proberen komen bij Cath.

Maar voor de rest: geef dat nog een paar afleveringen om helemaal relax te zijn, en ‘t is uitstekend.

6 reacties op “Kazakkendraaiers”

  1. Ondanks écht niet goed vorige week, toch nog maar eens gekeken (uit sympathie voor de BW (Bekende Wervikaan)). En – hoera ! – ‘t was precies veel beter.

  2. Goh, ik zag de reacties meer als een vorm van immanente rechtvaardigheid.

    Bart De Pauw schoffeert de parkeerwachters met “Kijk kindjes, dit is wat er gebeurd als je niet je best doet op school.”.
    Waarop volgde “Kijk kindjes, dit is wat er gebeurd als je een kutprogramma maakt.”

    En ter info, ik heb enkel de eerste aflevering gezien, en die was echt niet zo goed. Maar het doet wel deugd om te horen dat het gisteren al een pak beter was, want het concept sprak me erg aan.

Reacties zijn gesloten.