Lunchpakket

Louis: Papa, zijn er boterhammen gemaakt?

Ik: Louis! Er zijn niet alleen boterhammen gemaakt, er zijn zó boterhammen gemaakt dat ge niet gaat weten waar gekropen van contentement! Ge gaat mij nog lange, lange brieven schrijven om mij te bedanken voor al het goeds dat er vandaag op uw boterhammen lag! Er is niet alleen brood, het is niet alleen in schijven en in stukken gesneden, maar ik heb de fragmenten twee aan twee gepaard en er een hoorn des overvloeds aan condimenten tussen gedouwen! Er zijn foetussen! Er is dode vis! Er is schimmel! Er zijn overleden varkens!

Louis (uit de verte, de trap aflopend op weg naar gaan zwemmen): ah ok bedankt papa daag.

Bij het oudercontact zei de meester van Zelie dat het opviel, dat ze heel eg goed toneel kon spelen en zo. Ahem. :)

2 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.