Links voor 15 april 2011

Evolution of Language Takes Unexpected Turn | Wired Science | Wired.com
It’s widely thought that human language evolved in universally similar ways, following trajectories common across place and culture, and possibly reflecting common linguistic structures in our brains. But a massive, millennium-spanning analysis of humanity’s major language families suggests otherwise.

Elders over misschien hetzelfde

10.04.2014: Links van 7 april 2014 tot 10 april 2014

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.