Af infuus

Vanmorgen zag het er al een stuk beter uit, bij Louis.

Louis in het hospitaal, dag 7

Hij heeft twee sneetjes brood gegeten en een chocomelk gedronken. Vanmiddag vond hij de vis en de puree (is dat nu echt al vier dagen elkaar hetzelfde? of beeld ik me dat in?) niet lekker, maar hij heeft wel gedronken.

In de late voormiddag kreeg hij trouwens plots out of the blue erg pijn aan zijn infuushand, dat om geen aantoonbare reden ineens begon te bloeden. De verpleegster heeft het infuus dan maar helemaal uitgetrokken, en uit gelaten op voorwaarde dat hij veel drinkt en goed eet. Wat hij heel erg hard probeert te doen:

Louis in het hospitaal, dag 7

Morgen in de loop van de dag komt er een dermatoloog voor zijn lip, die er nog altijd niet goed uitziet, maar als het blijft zoals vandaag, zou hij morgenavond thuis kunnen zijn.

Vingers gekruist.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.