En hoe was uw weekend?

Wij hebben vrienden uitgenodigd zaterdag, en we hebben op het plankier voor onze deur zelfgerookte zalm gegeten. En dan kwamen de buren erbij zitten en bleek de wereld vele keren kleiner te zijn dan een mens zou kunnen vermoeden.

(Lessen geleerd, voor dat roken dat we volgende week nog eens opnieuw gaan doen: de zalm héél laten. Moten drogen uit.)

En vandaag: de hele dag in de zetel gezeten, ik. Er even uit gekomen om ijs te maken (banaan-citroen-roomijs met stukjes suikerwafel), en voor de rest blijven liggen, recupereren van zaterdag, en en Minecraft gespeeld. Lovecraft op de koptelefoon, mijn nieuwe mijn op het scherm, en graven en doen.

Een weekend niets gedaan, met andere woorden. Vanavond nog een post voor Gentblogt doen, en morgen weer werkweek, hoera!

2 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.