Bleurgh

Leterme, yada yada. Een toppoliticus wordt ervan beschuldigd een oneerbare relatie te hebben met een mevrouw! En ’t is allemaal waar want het staat in de boekskes!

Ik dacht, ik ga mij eens vrolijk maken over de manier waarop de commentaarders bij de gazetten en consoorten erop reageren. Altijd voer voor leutigheid dacht ik, met de inconsitenties en de hypocrisie en zo.

Het Nieuwsblad en zelfs Clint deden wat ik min of meer verwachtte: laat Yveske eens met grust en schandalig dat ze dit doen en Story is riooljournalistiek en iedereen doet het en tralala.

Leutig en zo, maar helaas: buiten de mensen bij Het Laatste Nieuws gerekend. Serieus: hoe ze erin slagen om die krantenreacties zo vol bagger te krijgen, ’t is walgelijk. Ik werd er helemaal gedegouteerd van, en ik had al direct geen goesting meer om wat dan ook te doen.

Ik moet het écht afleren, naar die internetmestvaalten gaan kijken.

7 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.