Google aan Google Apps-gebruikers: fuck you

Eens te meer:

Screen shot 2011-06-29 at 09.02.54.png

Het heeft ook al een eeuwigheid geduurd voor ik met mijn (betalende!) Google Apps-account Reader kon gebruike. Of op Youtube kon. Of Picasa.

Enfin, “first world problems”, zullen we maar zeggen zeker?

4 Comments

  • Daar krijg ik het dus ook van hé. Ik heb 3 google apps domeinen en nog een gewone account. Probeer dan maar eens te youtube’n of te reader’n als je in het ene of andere bent ingelogd.

    Altijd geklooi. Dan is’t prullen met Chrome en Firefox.

    Het had inderdaad véél handiger gekund.

  • Dat services totaal niet beschikbaar zijn, vind ik ook vervelend. Dat ze daarentegen Apps-users met oudere versies opschepen, vind ik ergens wel logisch. Apps is gericht op de enterprisemarkt en die wil geen beta’s (hetgeen natuurlijk ook totally un-Google is). Al zouden ze ook gewoon de keuze kunnen laten. But meh.

  • @Matthias: En met bv. reader valt het nog mee, dat kan multiple sign in aan.. maar bv. youtube niet.. moet je altijd uitloggen of idd andere brower/private mode..

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.