Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Wat gedaan met vier kinderen?

Spannend! Morgen moet ik heel de dag uit het huis weg, wegens dat Sandra moet studeren voor een examen.

Ik dacht eerst een dag zoo in te lassen, maar daar zijn ze boijkbaar nog niet zo lang geleden naartoe geweest. Sealife is te ver met openbaar vervoer en dingen, het weer zal wellicht te slecht zijn om gewoon naar de Blaarmeersen of zoiets te gaan, de Grotten van Han zijn toch wel heel ver…

Nog geen idee dus. En nog twaalf uur om te beslissen, tik tok tik tok.

9 reacties

  1. In de namiddag (maar ook al een paar dingen eerder) zijn er allerlei optredens in Kortrijk: http://www.sinksen.be Straattheater, circus, een vreemde ijsjesventer. Je weet nooit. Dichter dan Han alleszins.

  2. Kina, ze hebben ook een tuin met spinnen? gewoon in Gent

  3. Technopolis in Mechelen? Een IR trein vanuit Gent Sint Pieters om 5 minuten na elk uur morgen, busverbinding tussen station en Technopolis, etc.

  4. Natuurhistorisch museum in Brussel, met echte levendige dino’s! heel kindvriendelijk doe-museum – en dat in combinatie met een pak friet gaan eten aan het beste frietkot van Brussel, chez Antoine op de place Jourdan, in een echte reuze tipzak!
    gewoon trein pakken tot station Leopold, dan dwars door de gebouwen van het Europarlement heen (allez een soort van tunnelleke) en ge zijt er 🙂

  5. de sinksenfoor in koekenstad 🙂

  6. Met een rijbewijs zou dat probleem zo opgelost zijn denk ik. Het is maar een idee. Ik ken wel iemand die weet hoe ge dat in een maand kunt halen.

  7. Natuurhistorisch museum is idd een aanrader, maar gesloten op maandag …

  8. Musea hebben inderdaad de slechte gewoonte dicht te zijn op maandag. Het is dan bovendien nog een feestdag…

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑