Wat gedaan met vier kinderen?

Spannend! Morgen moet ik heel de dag uit het huis weg, wegens dat Sandra moet studeren voor een examen.

Ik dacht eerst een dag zoo in te lassen, maar daar zijn ze boijkbaar nog niet zo lang geleden naartoe geweest. Sealife is te ver met openbaar vervoer en dingen, het weer zal wellicht te slecht zijn om gewoon naar de Blaarmeersen of zoiets te gaan, de Grotten van Han zijn toch wel heel ver…

Nog geen idee dus. En nog twaalf uur om te beslissen, tik tok tik tok.

10 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.