De laatste

’t Is allemaal weer een beetje typisch last minute: morgen ergens rond de middag vertrekken we in Gent en laten we het huis over aan de huiszitters (dienst wederdienst), en de kinderen zijn nét ingepakt. Euh ja, de kinderen hun gerief, bedoel ik dus.

Ik moet nog eens hard nadenken wat ik allemaal meeneem van entertainment. In alle geval boeken, maar wat is nu in ’s hemelsnaam goede vakantielectuur? En waar lag nu ook alweer mijn zonnebril? En waar is het fotogerief dat ik wil meenemen, en waar liggen alle nodige transformatoren en dergelijke?

Afijn. Morgenochtend is er ook nog tijd.

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.