Friendster Orkut MySpace Facebook

Oei, pijnlijk:

Screen shot 2011-07-07 at 00.40.17.png

Ik dacht, ik ga eens kijken naar wat de grote aankondiging van Facebook was. En in de discussiedink onderaan het filmpje staat de ene na de andere reactie — en ik bedoel wel degelijk de ene na de andere, om de zoveel seconden een nieuwe — die bijna allemaal over Google+ gaan.

Het kan soms heel rap verkeren, soms.

Zou Nederland bijvoorbeeld het Zwart Afrika kunnen worden van de sociale media-dinges? Zoals ze ginderachter de landlijnen overslaan en meteen naar GSM gaan, dat Nederland gewoon Facebook over zal slaan en meteen van Hyves naar Google+ gaan?

Incredibly early days, natuurlijk, maar toch.

(De aankondiging zelf van Facebook, trouwens? Het duurde een eeuwigheid, Zuckerberg bleef maar mosselen over vanalles dat me niet interesseerde, ik ging van de titel uit dat het om videoconferenties of zo gaat. “Ah, gelijk hangouts op Google+”, inderdaad:)

Screen shot 2011-07-07 at 00.56.20.png

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.