Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

NIET INTRAPPEN BART!!!

onze pers is selectief blind en zot van verdwazing

Een minister die een jaarlijks tekort toestaat in de begroting is een crimineel en alles behalve een goede huisvader, hij zou niet eens mijn huishoudbudget mogen runnen. Toch hoor ik hier uitdrukkingen als sterk en intelligent.

Nu, het feit dat dit sujet gekozen wordt door een meerderheid van onze buren zegt meer over deze buren dan over EDR. Ben ik flamingant, neen.

Hallo, waar blijft de ontvetting van de staat? Ik lees alleen maar belastingverhogingen en wat tekeningetjes in de marge. Hiervoor heb ik niet gestemd.

zoals prins Laurent zal iedereen op zoek gaan naar een goedkope buitenlandse poetsvrouw

Voer voor de papierversnipperaar. Doe me dan toch maar verkiezingen en desnoods een ingrijpen van het IMF.

Vlaanderen Vlaams punt !!!

Weer maar eens betaalt de hardwerkende Vlaming het gelag. ’t is nochtans simpel. Geef enkel aan wie het verdient. Sluit de kranen. Wijs uit wie hiet niet hoort. Deze nota beoogt het tegenovergestelde van waar Vlaanderen voor staat.

462 miljoen voor brusselabia,waarom?

de socialistische vulgariteit nabei!…overbelast geld dat modale burgers nog overhielden en zelfs spaarden of belegden een bijkomende fiscale scheerbuurt aansmeren!de echte speculatoren zullen buiten schot blijven (opties,shorten,afgeleide producten enz.)!ik dacht dat de grenzen van her fatsoen allang overschreden waren,niet dus…

Zo is het nog maar eens duidelijk dat de Waalse arrogantie het breekpunt is en blijft. Genoeg geluld

50% Belasting op meerwaarden aandelen? Kan ik mijn verlies dan ook in brengen? Als dit er door komt ben ik weg uit dit apeland.

Hoog tijd voor een boedelscheiding, er is genoeg gezeverd. “No time to waste”.

Hoe ge die nota ook draaid of keerd , de Vlamingen betalen het gelag maar weer met heel velen euro’s.

Waar zijn nu de sossen hier? Dank u om ons land helemaal naar de knoppen te helpen. Diegenen die het nu nog niet weten, maar dit is erger dan het communisme. Daar kreeg je net genoeg geld om te overleven, haar pikken de sossen het gewoon tot je niets meer hebt om te leven.

er is maar 1 oplossing, splitsen.

Opblazen dit is niet meer dan een belastingverhoging op de kap van de hardwerkende mens. ik had dan ook niet meer verwacht van die onozele socialist.

Mensen, als dit er allemaal doorkomt, dan moeten wij toch op straat. Ik ben zo beu om Belg te zijn. Waarom draaien wij toch elke dag onze nikkel af?

schiet zijn toegevingen ? maar direkt af, op wat trekt dit ? en vergeet dit land niet heel snel te splitsen in wallonie en Vlaanderen

Deze nota is gewoon een gedrocht! Nieuwe verkiezingen aub. Laat de enige echte Vlaams separatistische partij die altijd in een cordon zat (ook NVA steekt al die Vlaams gezinden in een cordon) maar eens heel goed scoren!

Laat Vlaanderen zich zo snel mogelijk bij Nederland voegen. De grenzen dicht voor de Walen. Onrendabel tuig is het.

oooh zo zit dat ,,eerst mogen we geen sigaretje meer opsteken int cafe en nu kunnen we nog meer gaan inleveren , moeite om t te verbergen doen ze niet meer he , dat ze daar int parlement maar is een hoop personeel ontslaan , die zitten toch maar hun broek te verslijten

tis weer de gewone mens die het mag oplossen ( betalen ) zoals andere al hebben gezegd, bespaar op de illigalen en je hebt je miljarden. als we zo doorgaan gaan wij belgen niet meer over ons eigen geld kunnen beslissen

Nog een beetje hoog van de toren blazen ook. Dat leeft op ons grondgebied, op onze kosten, veegt zijn voeten aan onze wetten (taalwetten) en moeit zich dan nog een beetje met het democratisch proces op een niveau waar het niks mee te maken heeft. Dat ze eens maken dat ze rap terug in wallonie zitten, dat wij ervanaf zijn.

Drie kieskringen worden er vier. Van vals spel gesproken!!! Die socialisten zijn echt niet te betrouwen

Je moet een landverrader zijn om dit goed te keuren. Als we dit slikken wordt het de volgende keer “vereenvoudigd” tot een directe aanhechting bij brussel, aangezien het daar toch al op neerkomt. Dus in feite een tussenstap die maar tot 1 ding kan leiden. Niet intrappen Bart!

28 reacties

 1. Wist eerst niet waar je het had… en ik had het pas door toen ik de eerste spellingsfouten zag opduiken.

 2. Inderdaad, de spelfouten verraadden waar ge dit vandaan gehaald hebt… Ge neemt nogal een risico; stel dat wij uw lezers het eens niet doorhadden 😉

 3. Man dat was schrikken! Ik dacht even dat ge al helemaal een slag van de molen had gekregen…

  Walter Van Den Broeck zei hierover een tijdje geleden:

  Het lijkt me niet onzinnig die structuren zo stevig mogelijk te maken, want een nieuwe bezetter rukt reeds op, die van de wauwelende horden, de voorvechters van de ‘massacratie’. Eertijds was hun – met permissie – geouwehoer alleen en dan nog na sluitingstijd in afwezigheid van vrouwen en kinderen te beluisteren aan de tapkasten van slecht befaamde kroegen helemaal aan de rand van de gemeentelijke beschaving. Beluisteren, schrijf ik, niet begrijpen, want geen mens die aan dat gelal een touw vast kon knopen. Maar goed. De volgende dag ging de zon weer op en werd het café schoongeveegd. Geen man overboord. Vandaag evenwel springt dat gezwets je evenwel vanaf elk internetforum in het gezicht. Wereldwijd. Je herkent het onmiddellijk aan de vele schrijffouten (Leterme met zijn ‘gijt’, Di Rupo met zijn ‘slegt’ Nederlands), aan de afwezigheid van deugdelijke argumentatie en de aanwezigheid van grove beledigingen, verdachtmakingen, leugens, scheldwoorden, ja zelfs bedreigingen. Dat alles wordt ‘vrije meningsuiting’ genoemd. Alsof dit verbale defeceren ook maar iets heeft uit te staan met het uiten van een mening. Een mening kan je je maar vormen na je vooraf grondig geïnformeerd te hebben. Meningen zijn geen reflexen, zij zijn het product van een hersenactiviteit. Maar waar hersenen afwezig zijn, kunnen zij uiteraard niet tot enige activiteit overgaan. Open riolen zijn het, die forums, gigantische kotszakken waar het schorremorrie, het falderappes, het geteisem, het rapalje, het tuig van de richel, het gebroed, het gespuis, het uitschot, het uitvaagsel, het gajes, het rapaille, het schorem, de heffe des volks kortom, krijsend met zijn eigen uitwerpselen gooit, naar elke échte mening.

  I like 🙂

 4. Ik had het ook pas door toen de schrijffouten opdoken, beetje verwarrend in de eerste paragrafen 😉

 5. not_sure_if_serious.jpg

 6. Michel heeft zo te zien niet kunnen aan de verleiding weerstaan om even HLN.be te raadplegen.
  Niet inttrappen Michel, ge kunt daar mottig van worden. (Al zegt de onderbuik van Vlaanderen tussen de ranzigheig heir en daar toch wel iets pertinents).

 7. Ik vermoed ook HLN, maar het zou evengoed in De Standaard kunnen staan. Ik vraag mij altijd af hoeveel procent van de bevolking dit denkt. Ik vrees voor een aanzienlijk percentage…

 8. Ik stond net op het punt mijn net verorberde sushi over te geven toen ik me bedacht: hij zal dat van zo’n forum geplukt hebben. Net op tijd, want die sushi was echt lekker en zo halfverteerde brokken maki van tussen uw toetsenbord plukken is ook niet alles 🙂

 9. Ik overweeg een misdaad tegen de mensheid na deze bloemlezing …

 10. Dat van die ontvetting van de staat is uiteraard een compleet valabel punt…

  Het land met zowat de hoogste belastingdruk ter wereld, en zijn eerste idee is meer belastingen. Echt wtf.

 11. Oh, was dat echt het eerste idee van Di Rupo? Serieus zeg, zo grof van die gast. Meer belastingen als aller- aller- allereerste idee.

  De culot!

 12. `t Is allemaal de schuld van het patronaat!
  En nationalisme leidt tot genocide. *

  * behalve Belgisch of Gents nationalisme, wat eigenlijk internationalisme is.

 13. Het is niet zozeer grof van Di Rupo, het wijst er gewoon op dat de man simpelweg geen benul heeft, en er niet in slaagt van uit zijn socialistisch stramien te komen.

  Goh ja, jij vindt het misschien een prettig idee om elk jaar tot half juli te werken om een overheidsapparaat te financieren dat slecht functioneert.

 14. Michel Vuijlsteke

  dinsdag 5 juli 2011 at 22:22

  “Staatsapparaat”?? Noem het maar wat het is: WALEMANNEN!

  Nu Vlaanderen Alleen, en dan is alles opgelost!

 15. @Michel Hoe kan je zo ZIENDE BLIND zijn!? De N-VA is voor bonussen PER GESCHORSTE WERKNEMER! Wat is het volgende? Een school belonen als ze een ZWART KINDJE weigert?!?!?!?! Wij moeten een vuist maken tegen de Nieuw-Vlaamse ARROGANTIE!!!!!!!!!

 16. @ michel: Kleine a: sommeer de N-VA naar de haven van Oostende. En als je N-VA zegt, dan gaat het over de hele N-VA: voorzitter, ondervoorzitters, secretaris-generaal, penningmeester, senatoren, deputés, provincieraadsleden, gemeenteraadsleden, voorzitters van de plaatselijke afdelingen, militanten, sympathisanten, kiezers. Kleine b: zet ze allemaal op een vrachtschip en breng ze naar het midden van de Atlantische Oceaan. Kleine c: breng de boot tot zinken.

 17. EN DAN NOG IETS: De Wever is een MACHTSGEILE ZOT en een KIND-KONING!!!!!!! Het is duidelijk dat De Wever graag heeft dat de Franstaligen hem VERAFSCHUWEN!!!!!! Hij wil niet begrepen worden door de Franstaligen. Hij wil GEHAAT worden!!!!!

 18. zo kaka doen in uwen eigen nest! Affrontelijk is het… dju, mijne caps-lock werkt percies nie ?!?

 19. Een lichtelijke schok tot ik doorhad dat het een bloemlezing was, een pissebloem weliswaar 😉

 20. Toch een compliment: uw lezers waren in verwarring tot ze schrijffouten zagen opduiken. Teken dat ze uw taalkundige … heu … kunde appreciëren (of dat ze uw blog slecht lezen, want af en toe kruipt hier wel een taalfout, neologisme, gallicisme en andere fout tussen die de gemiddelde St-Barbaarse taalleraar grijze haren doet krijgen!) 😉

 21. Zucht. We zouden wel wat van de zelfrelativering, humor en lichtheid van de Ieren kunnen leren. Wat lopen we hier in Vlaanderen toch graag met onze kop naar de grond. Ik mijd die fora van onze media allang – als de pest, quoi.

 22. Gho ja. Aan de andere kant, wij hebben dan weer geen UDF en IRA en consoorten.

 23. Nu trots op uzelf, Michel?! Heeft diene B. nu toch niet naar de vox populi, zoals vertaald door uzelve, geluisterd zeker?

  What have you done to us??

 24. Ik vind al langer dat er een debat moet komen tussen de geciteerde commentatoren en onderstaande commentatoren. Kan toch niet moeilijk zijn, een website waar telkens de commentaren van vlaamse en franstalige lezers op soortgelijke artikels naast elkaar getoond worden ? Moet heel verhelderend zijn.

  http://www.lesoir.be/actualite/belgique/elections_2010/2011-07-07/peut-on-encore-eviter-les-elections-849682.php

 25. (en ik weet niet waarom er telkens dat logo van taxandria naast mijn naam komt te staan – heb daar niet veel mee te maken, by the way)

 26. (ivm dat logo: gevonden, sorry voor het storen – die comments mag je verwijderen)

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑