Signing off

Vandaag iemand jong over de vloer gehad op het werk. Een juffrouw die een grafisch ontwerp aan het maken is, en die zo jong  is dat ik denk dat ze nog maar net geboren was toen ik mijn eerste website maakte.

Vanmiddag op Google+ het gehad over feedreaders in de vroege jaren 2000, en gemerkt dat op Wikipedia de artikels over AmphetaDesk en NewsGator verwijderd zijn, jaren en jaren geleden, wegens “dode software en niet relevant”.

Zucht.

Ik denk dat ik maar eens in bed kruip. Morgen thuis werken, donderdag en vrijdag op het werk werken, dan weekend, dan nog een week werken en dan twee weken vakantie.

Misschien had ik er beter drie weken van gemaakt, bedenk ik al een tijd. Wegens dat het schaap écht de preute af is: ik ben been-, been-, beenmoe.

En na de vakantie is het dan bijna eerste leerjaar voor Anna en eerste humaniora voor Zelie.

Πάντα ῥεῖ en plus ça change en all that crap.

Elders over misschien hetzelfde

04.07.2012: ’t Is geen leugen of racistische praat als ik “naar verluidt” en “blijkbaar” zeg en als het een vraag is hé meneer de juge? | 01.04.2012: Verloren voorwerpen: goed bezig | 28.03.2012: Siegfried Bracke noemt Daniël Termont “pathologische leugenaar” | 25.02.2012: Hypster | 20.09.2008: Oh, de dataclassinformatie stond niet op de syncdiensten. Zeg dat dan! | 17.08.2008: Pretpark | 02.04.2008: Blackberry (0.75) – zucht | 31.03.2008: Moe | 19.03.2008: Missen | 02.03.2008: De Zevende

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.