Tattoo Beach Party!!

Rap, vóór iemand anders zegt dat het zijn idee was: in de Blaarmeersen een paar pontons in het water leggen, wat lichteffecten in het water een staketsel met discobollen en dingen voor als het donker wordt, een paar goeie dj’s, een roedel Gevallen Vrouwen in hun ondergoed, wat dansende negers, agressief en relatief goedkoop geprogrammeerd op het moment dat het Werchter is, en hopla: Spring Breaktoestanden in Gent.

Cancun meets MTV Grind meets plage tatouage!

We kunnen zo goed zelf ons geld drukken, zo’n goed idee dat dat is.

(Euh ja, op voorwaarde dat het niet regent.)

2 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.