Comics

Vertel mij dan nog eens dat stripverhalen beter zijn als ze op papier geprint zijn, als ze toch meestal op de computer ingekleurd worden?

Wijs om Moebius te zien tekenen. En, op zijn leeftijd, op zo’n Cintiq bezig te zien.

[via]

2 Comments

  • Niettegenstaande Moebius een geweldige tekenaar is, hou ik het toch liever bij het goeie oude papier :-) Zelf ook nog hobby striptekenaar zijnde/geweest, zou ik trouwens niet weten hoe ik er aan moet beginnen; ik ben nl. linkshandig en hou er van om mijn blad schuins te leggen. Hier zit Moebius toch in een houding te tekenen die ik zelf amper zou kunnen volhouden, laat staan dat ik tevreden zou zijn over het resultaat. Inscannen en met de pc kleuren doe ik uiteraard ook :-)

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.