Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Comics

Vertel mij dan nog eens dat stripverhalen beter zijn als ze op papier geprint zijn, als ze toch meestal op de computer ingekleurd worden?

Wijs om Moebius te zien tekenen. En, op zijn leeftijd, op zo’n Cintiq bezig te zien.

[via]

2 reacties

  1. Niettegenstaande Moebius een geweldige tekenaar is, hou ik het toch liever bij het goeie oude papier 🙂 Zelf ook nog hobby striptekenaar zijnde/geweest, zou ik trouwens niet weten hoe ik er aan moet beginnen; ik ben nl. linkshandig en hou er van om mijn blad schuins te leggen. Hier zit Moebius toch in een houding te tekenen die ik zelf amper zou kunnen volhouden, laat staan dat ik tevreden zou zijn over het resultaat. Inscannen en met de pc kleuren doe ik uiteraard ook 🙂

  2. inderdaad, wree wijs ! is dat trouwens in illustrator of zo ?

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑