Projecten

Ha. Ik ben dus naar de zee aangezet met een zak vol fotogerief, en daar ben ik enorm hard vast van plan om dingen mee te doen.

Om te beginnen: van die clichématige filmpjes met zonsopgangen en zonsondergangen en eb en vloed en zo, Koyaanisqatsigewijs versneld afgespeeld met een muziekje erachter.

En ook: macrofoto’s gaan trekken van de Vuile Beesten in de duinen en de Aardige Dingen in het zand. Van wat ik mij herinner van toen ik klein was, zitten er in het zand ook allemaal kleine schelpen en zee-egels en zo, dat kan niet anders dan goed fotomateriaal opleveren.

En ook: ik hoor dat er onweer op komst is, ik hoop van ganser harte dat er bliksem en zo ook is, dan kan ik daar ook foto’s van trekken.

Serieus, zonder projecten om te doen zit ik hier dag na dag niets te doen, anders.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.