Bloederige autocorrect

Autocorrect op mijn computer: handig in pakweg 80% van de correcties, vervelend voor de rest.

Screen Shot 2011-09-23 at 11.01.08.png

Nuttig 80% van de tijd (want ik schrijf echt wel veel verkeerd, vooral omdat ik gewoon veel te snel schrijf en dan niet meer nalees), vervelend 20% van de tijd (want het ding weet natuurlijk geen blijf met teksten waar meer dan één taal tegelijk gesproken wordt, om nog te zwijgen van, ahem, taalparticularismen).

En ondertussen, trouwens, is Anna nog altijd ziek. Ze slaapt, ze wordt kermend wakker, ze klaagt van bloed in haar mond (neen, er zit er geen), ze drinkt een beetje, ze gaat naar het toilet, en ze valt weer in slaap.

Te hopen dat het niet meer is dan zo’n één-dag-buikgriep.

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.