Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Het last.fm-syndroom

Het lukt echt niet, om de één of andere reden, om de muziek die ik beluister op mijn telefoon (en het is er nochtans veel) op Last.fm te krijgen.

Ik lig er niet van wakker, daar niet van. ’t Zou mij misschien wat schaamtelijkheden besparen als er automatische boodschappen de wereld ingestuurd worden als zou ik naar de muziek luisteren waar mijn kinderen eigenlijk naar luisteren op de Sonos, maar hey.

Mijn muzieksmaak is voor de rest al jaren niet meer geëvolueerd, blijkens mijn muzikale compatibiliteiten zoals verteld in mijn last.fm-vriendjesaanvragen:

Screen Shot 2011-09-12 at 20.53.55.png

1 reactie

  1. ‘very high’:)
    Dezelfde generatie vrees ik…

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑