Toegekomen!

Zelie is goed toegekomen aan zee, hoera!

Ze zit daar met het koor en het orkest (drie dagen, op weekend), en ze zal met Anna en Charlotte op één kamer zitten, en ze gaan vanavond al een repetitie doen, en ze zitten ddus met drie in een kamer in plaats van normaal met vier, en ze klonk zo content!

Drie dagen muziek, zon, zand en zee. Ik kan het mij haast niet voorstellen, enfin, wat zeg ik: ik kan het mij helemaal niet voorstellen, want ik zit niet zo in mekaar dat ik mij op mijn gemak zou voelen in dergelijke omstandigheden, maar: hoe ongelooflijk wijs voor haar!

Ik heb ze gevraagd of ze wou vragen aan iedereen die foto’s en filmpjes kon maken, om foto’s en filmpjes te maken. En dan maken we daar een reportage van voor de website, denk ik zo.

Elders over misschien hetzelfde

20.03.2012: Duizend doden | 29.09.2008: Een spin voor meester Luc | 09.09.2008: Inleiding in het vierde leerjaar | 05.02.2008: Foto’s voor Dirk Braeckman | 08.09.2006: Dat weten we dan ook weer | 18.03.2006: Zelie op school | 06.02.2006: Rapport! | 11.11.2005: Onze vader | 09.08.2014: Links van 31 juli 2014 tot 9 augustus 2014 | 17.09.2013: Lessen in politiek

One Comment

  • Eens wat anders & beters dan het Junior Eurosong Festival.

    By the way #1. Jammer dat Alexandra, die hier in mijn straat woont en de finale haalde, niet gewonnen heeft. Eigenlijk is het prima. Haar moeder is een gerespecteerde concertpianiste, haar vader een verdienstelijke jaz saxofonist.

    By the way #2. Muziek, dat gaat niet om ” filmpjes”, muziek dat is geluid. Dat is iets om naar te luisteren, niet zozeer om naar te kijken.Ben ik ouwerwets? Muziek kan – generiek- gedefinieerd worden als geluid, gemaakt door mensen met de bedoeling geluid te maken.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.