Wie niet leert uit de geschiedenis, is gedoemd om ze te herhalen

Of zoiets.

Wat ik wou zeggen: ik heb Zelie en Louis kreupel van het lachen gekregen de laatste paar dagen, met oude oude filmpjes en websites. Hampster Dance, Loituma en daarna Leekspin, Trololo, Immigrant Song en Gay Bar, Zombo.com, dat soort zaken. Oh, en Badgers badgers badgers, dat Zelie en Louis gisteren voor het eerste gezien hebben en dat ze niet meer bijkwamen, en dat Anna vanmorgen al aan het neuriën was aan tafel. Mushroom! A snake!

Voor morgen, denk ik, staat het oeuvre van Moymoy Palaboy op het programma. Een zien wat ze daarvan vinden.

(en als ze bekomen zijn van de awesome van dié versie, laat ik deze op hen los, denk ik:)

Gemaakt met MikuMikuDance, gratis dink om inverse kinematics gerief te maken, oorspronkelijk bedoeld voor vocaloid-dinges zoals, haja, Hatsune Miku (vandaar die Miku dus).

En dan misschien wel eens All Your Base? Folklore!

Elders over misschien hetzelfde

01.07.2012: Luidkeels | 23.06.2012: Driestemmig Minecraft | 13.07.2008: Muzieks | 20.01.2006: Friday Random Ten | 17.09.2013: Allemaal door jou! | 17.09.2013: Dertig seconden Amalfi | 19.04.2013: Die ochtend, bij ons thuis | 18.03.2013: Stretch | 20.01.2013: Shadow | 02.01.2013: Verjaardag!

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.