Duitsland – België 3-1 YESSS!!!!

Mwahahahaha!!! Ik ben gewonnen! Mwarf harf harf harf!! Drie eentje drie eentje drie eentje o wee o wee!

Olé olé olé olé oléééééé drie éééééénnnn!!!

Ondergetekende hier is gewonnen met de pronostiek hoera holadiejee!

5 Comments

  • Beste Bart, Je mag deze adders nooit de rug toe keren ! Voor de zoveelste keer is het weer bewezen dat de rechtgeaarde, (te) eerlijke en goedmenende Vlaming op laffe wijze door hypocriete vijanden binnen het eigen kamp wordt afgemaakt. Laat dit de laatste keer zijn. Gun ze geen succesje meer, hoe klein dan ook. Voortaan keihard in de oppositie en a.s.a.p. nieuwe verkiezingen uitlokken ! Ze hebben het verdient deze gluiperds om met eigen wapens verslagen te worden. ‘Definitief’ zoals di Rupo verkondigt. En ditmaal zonder mededogen voor CD&B, zerO-VLD, verslenste groensels en rode restjes.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.