The days are just packed

’t Zal dan eens zijn tegen dat ze allemaal zelf naar hun activiteiten kunnen rijden! Nog een geluk dat mijn broer vandaag heel de dag taxi gespeeld heeft: Sandra was naar een seminarie, en met één persoon is het niet te doen de zaterdag.

Het is nochtans al serieus verminderd: Anna doet geen turnen meer, Zelie doet geen zwemmen meer en zo.

Het programma vandaag: Zelie naar ritmische gymnastiek (ze rijd rijdt gelukkig zelf), Anna naar ballet, Anna afhalen van ballet. Boterhammen maken, eten. Anna, Jan en Louis naar zwemmen. Over en weer naar de Fnac om een koptelefoon te kopen, een hard disk en De Bremer Stadsmuzikanten, het laatste hoorspel van het Geluidshuis. Anna, Jan en Louis afhalen van zwemmen. Louis naar animatiefilmles doen, Anna en Jan naar scouts. Zelie is ondertussen zelf naar de scouts gefietst. Boodschappen doen bij de Musketiers. Jan en Anna gaan halen bij de scouts (ze zijn zo smerig als iets: ’t was onverwacht Vuile Vergadering).

Vuile vergadering

Dat is dus in de weer van 9u30 tot 17u30.

Trr.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.