Een regering begot

We hebben er eentje, joechei hoera.

Ik heb er geen echt zware opinie over, nee. Maar ik vind het wél ongelooflijk fantastisch dat Vlaanderen alleen maar op zijn achterste poten staat omdat de premier niet goed genoeg Vlaams spreekt: ik herinner mij levendig dat Boy George ontkende dat hij iets anders dan een Echte Heteroseksueel was echt waar serieus.

En verder: tgo ja. Hoeveel bevoegdheden zaten er eigenlijk nog federaal en niet Vlaams en/of Europees?

Van wat ik het gevolgd heb, heb ik de indruk dat we in België wat minder toegegeven hebben aan de banken en de andere mensen die het in de eerste plaats verkloot hebben, en ik vind dat precies een goede zaak, denk ik.

En het is ook wel fijn dat ze voor comic relief gezorgd hebben in de regering. Servais Verherstraeten en Hendrik Bogaert: steek die mannen in één appartement en maak er een tv-serie van. Servais in de rol van Walter Matthau en Straffe Hendrik in de rol van Jack Lemmon!

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.