Radio Deprimo

Ah, ziek zijn, ’t is zo leutig als ge weet dat het zal overgaan.

Een oorontsteking: niets zo wijs. Het doet soms veel pijn, daar niet van, maar ge weet dat het binnen een paar dagen maximum over zal zijn, en dat het dan niet meer terugkomt tot ooit eens. Binnen een jaar of twee, drie, vijf of zo. En dan neemt ge wat Panotile als het na een paar dagen niet betert, en dan komt het allemaal in orde.

Ziek zijn en weten dat het wel over zal gaan maar binnen een week of twee, drie, vier onvermijdelijk zal terugkomen: veel minder leutig. Ik heb in mijn vrije tijd ook last van dinges, chronische rugpijn en alles, en dus spreek ik met een beetje kennis van zaken: altijd last hebben is minder lastig dan gegarandeerd voor de rest van uw leven onvermijdelijk en onherroepelijk elke maand gedurende pakweg een kleine week.

Enfin ja. Nog een paar pillen nemen, en hopen dat het vannacht niet te erg zal zijn, zeker?

(zucht)

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.