Shoowping

Ik versta het niet goed, hoe rap de dagen voorbij gaan als ik niets doe. Tijdens een gewone werkdag krijg ik duizend dingen gedaan, en als ik thuis ben, dan doe ik nauwelijks één ding per dag en dat is het dan.

Vandaag was dat met mijn broer en mijn oudste dochter naar de Makro gaan om cadeaus te gaan kopen. En dan naar huis komen en geen idee wat ik eigenlijk nog gedaan heb tussen dan en nu. Naar een paar afleveringen Fringe gekeken, ja. En dat was het dan.

Ik heb zelfs geen boeken gelezen of niets.

Morgen misschien toch beter proberen doen.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.