Urgh, breuke

Mijn linkermiddenvinger is in frieten: nagel afgerukt, vingertop tot op het bot verhakseld, ik ben bloed spuitend naar huis gegaan.

Mijn linkeronderbeen: ik heb een tweede knie bij. Een knie die zelfs de aanraking van een laken niet verdraagt, die geen vel heeft en vol zit met vermoed ik bloedstoring en pijnzenuwsen.

Mijn fiets heeft niéts: hij is op mijn vinger gevallen, namelijk. En ook een beetje op mijn valies, waar mijn iPad in zat, die nu een dikke ster in het middenv an zijn scherm heeft.

Wie had kunnen bevroeden dat het een slecht idee was om een stamp te krijgen van een voorbijrijdende auto, en daardoor in een tramrail te geraken en een plets te zetten? Ik in alle geval niet.

14 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.