Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Urgh, breuke

Mijn linkermiddenvinger is in frieten: nagel afgerukt, vingertop tot op het bot verhakseld, ik ben bloed spuitend naar huis gegaan.

Mijn linkeronderbeen: ik heb een tweede knie bij. Een knie die zelfs de aanraking van een laken niet verdraagt, die geen vel heeft en vol zit met vermoed ik bloedstoring en pijnzenuwsen.

Mijn fiets heeft niéts: hij is op mijn vinger gevallen, namelijk. En ook een beetje op mijn valies, waar mijn iPad in zat, die nu een dikke ster in het middenv an zijn scherm heeft.

Wie had kunnen bevroeden dat het een slecht idee was om een stamp te krijgen van een voorbijrijdende auto, en daardoor in een tramrail te geraken en een plets te zetten? Ik in alle geval niet.

14 reacties

 1. Oh, en misschien moet ik eraan toevoegen dat ik misschien een klein beetje overdrijf, ook. 🙂

  Ik heb een redelijke diepe snee in mijn vinger, er is een stuk nagel weg, en ik heb een joekel van een schaafwonde plus massieve blauwe plek op mijn been, en dat is het dan.

  Oh, en mijn iPad is aan vervanging toe, dat wel.

 2. Sympathieke chauffeur, blijkbaar. Heb je een nummerplaat?

  Na twee valpartijen ten gevolge van tire meets tram track, vermijd ik alle straten met tramsporen.

 3. beterschap, daar had ik mee moeten beginnen

 4. Wat doet zoiets eigenlijk met een mens zijn rug?

 5. Een slow motion crash aan tien per uur over een lengte van een meter of twintig (natte sporen, bleh), dat doet gelukkig blijkbaar minder dan pakweg een gewone werkdag. 🙂

 6. beterschap Michel maar heb je geen polis ongevallen in het verkeer? is weliswaar enkel voor lichamelijke schade maar kan toch de pil wat verzachten 🙂
  een all risk electronics zou de rest kunnen vergoeden…
  hoelang werk ik ook alweer niet meer bij een verzekeraar….

 7. Vergelijkbare ervaring vorige week (scheenbeen lag open). Met dat verschil dat ik de auto die mij de pas afsneed nog een bluts heb kunnen schoppen achteraf.

  Ik doe elke dag 2 keer de Burgstraat, Geldmunt, Langesteenstraat, Sleepstraat, Sint-Salvatorstraat, Voormuide en Muidepoort. De trambestuurders kennen mij al en weten ondertussen dat klingelen mijn tred vertraagt, alleen sommige automobielmensen hebben het nog niet begrepen 😉

 8. OMG, gij komt toch nogal ewa tegen… Beterschap (en hopelijk toch nog prettige feesten)! Waar gij de dinges vandaan haalt om dit toch nog te bloggen na een accident, is mij wel een raadsel…

 9. Ik ga écht eens moeten duidelijker zeggen dat ik nogal overdrijf, bij momenten.

  ’t Valt echt echt allemaal wel mee. Grootste schade is het scherm van mijn iPad.

 10. Die Ipad is vast nog geschikt om OpenCL experimentjes op te draaien!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑