Zieke kindjes

Ik zit in de trekzetel css te doen, en Anna ligt in de zetel naast mij ziek te zijn. Dit was het beeld rond halfacht:

Zieke Anna

Ik vertrouw in eerste instantie geen kinderen die zeggen dat ze ziek zijn: in mijn achterhoofd spelen dan altijd de ontelbare keren dat ik “buikpijn en hoofdpijn” had toen ik nog naar school moest gaan.

En toch: geen moment discussie, bij Anna vanmorgen.

Ze lag de hele ochtend op geen anderhalve meter van mij, en ik rook ze tot hier: zo’n weeë, misselijke, zoet-zure geur van ziek zien. Eeeeyurgh.

Genoeg gedronken, veel geslapen, een lepeltje of twee vanillecrème, en met vanmiddag nog een beetje rusten zou het moeten lukken om vanavond naar het Sinterklaasfeest op het werk te gaan. Kijk, ze ziet er nu al een beetje beter uit dan vanmorgen:

Anna en Nephthys

(En dan nu: naar het werk!)

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.