Ik denk dat ik daar wel eens naartoe zou willen gaan

Yosemite. Schoon.

[via]

5 Comments

  • Dodelijkst, omdat het het populairst is. Dus percentueel gezien zou het wel eens Zion National Park kunnen zijn. Na 4 jaar in California gewoond te hebben en dus ook te lezen in lokale krant hoe die mensen sterven, dan is het een enorm veilig park, als je natuurlijk niet bovenaan een waterval in snel stromend water gaat staan (door over een ballustrade te klimmen waar een waarschuwingsbord staat dat je over de rand kan vallen …). Zo nog van die incidenten.

    Yosemite is het populairste, ik verkies King’s Canyon en Sequoia National Park juist ten zuiden, of de Redwoods ten Noorden aan de kust. Er is veel te veel volk in Yosemite tijdens de normale vakantie periodes. Ach moest het ooit die kanten opgaan, na 4 jaar en verschillende roadtrips ken ik er wel een paar mooi plekjes.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.