Kinderverkrachter loopt weer tegen de lamp, news at eleven

Kijk nu, dat was onverwacht: Marcel Vervloesem is andermaal tegen de lamp gelopen.

Ik herinner het mij redelijk als de dag van gisteren, die keer dat ik de euvele moed had om mij luidop vragen te stellen bij de crapuleuze handelingen van de Werkgroep Morkhoven — hier brandt de lamp, voor wie benieuwd is.

Het resultaat van dat ene postje in 2009? Stapels mails van meestal anonieme Morkhovenadepten, reacties op mijn weblog die uiteindelijk zó de spuigaten uitliepen dat ik ze ben beginnen verwijderen, en als triest hoogtepunt: de Werkgroep Morkhoven die een hele website aan mij geweid gewijd had, met “de waarheid over Michel Vuijlsteke” erop. Met foto’s die ik gemaakt had, en verdraaide en uit context gehaalde teksten, enfin, het werd uiteindelijk zó erg en zó gemeen, dat ik zowaar een klacht heb neergelegd bij Skynetblogs.

Bij allerlei andere diensten ook, trouwens: wat die gasten deden — ik herinner me vooral Jan Boeykens, wat een akelige mens is dat jong — was echt redelijk ver over de grens van het legale.

En maar blijven verdedigen dat die arme Vervloesem een slachtoffer is van complotten! Vervloesem, een veroordeelde kinderverkrachter? Nee! Verklaar hem heilig! Ze zijn allemaal tegen hem!

Ha, wel, kijk dus nu:

Vervloesem zat ongeveer twee jaar in de cel. In het najaar van 2010 werd hij vrijgelaten onder voorwaarden. Hij mocht geen contact hebben met de media. Sindsdien woonde hij in Turnhout, waar hij dinsdag thuis zijn 17-jarige neef zou verkracht hebben, die samen met zijn moeder naar de politie stapte. ‘Vervloesem wordt verdacht van aanranding met geweld en misbruik van zijn gezag als familielid. We twijfelen niet aan de versie van het slachtoffer’, zegt het Turnhoutse parket.

Waar zitten ze nu, de mannenv an de Werkgroep? HA!

13 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.