Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Supernanny

Het komt altijd op hetzelfde neer, daar niet van, maar het is zo ongelooflijk duidelijk uitgelegd: duidelijkheid, consistentie, regelmaat, empathie met de kinders, één front vormen, rustig blijven, geen discussies beginnen… Ha!

Ze zouden dat verplicht moeten maken, dat programma.

Ik ga absoluut niet zeggen dat het hier altijd perfect loopt, maar met vier kinders in huis: ik moet het mij niet inbeelden hoe het zou zijn als het hier in het honderd zou lopen zoals bij sommige van die voor-gezinnen.

3 reacties

  1. Wanneer op tv? Tis geleden dat ik er nog een gezien heb van vóór ik een kind had, zou het nog wel eens willen zien…

  2. Gisteren op Vitaya, Supernanny US. 🙂

  3. ‘k Heb soms echt medelijden met die kinderen. Ben ik blij dat ik zo geen ouders had.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑