Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Maand: februari 2012 (pagina 1 van 4)

Vegetatisch, dag 8

Ik was nochtans op tijd wakker, maar ’t is niet gelukt om vóór half acht beneden te zijn. Vanavond vroeg gaan slapen. Vanavond vroeg gaan slapen.

Het was helemaal het plan om iets gezonds te eten vanmorgen, maar ook dat is mislukt wegens gewoon vergeten:

 • ’s Morgens: niets, pfeh
 • ’s Middags: een kom aspergensoep, mmm
 • ’s Avonds: spaghetti met olijfolie en look en rode pepers en gekaramelliseerde ajuinen, mmmm

Spaghetti!

Zeer lekker. Maar ‘k heb er wel teveel van gegeten, urpff.

Google+ hoeft gewoon niet te groeien

Geniaal in al zijn eenvoud:

Why Google+ Doesn’t Care If You Never Come Back

Ad targeting. Google+ is designed to power ad targeting, and for that it only needs you to sign up once. This lets it combine the biographical information you initially enter such as age, gender, education, employers, and places you’ve lived with your activity on Search, Gmail, Maps and all its other products to create an accurate identity profile. And this powers targeting of more relevant ads it can charge more for.

So despite comScore showing that the average Google+ user only spends 3 minutes per month on Google+, VP Bradley Horowitz wasn’t lying when he told the Wall Street Journal ”We’re growing by every metric we care about”. [via]

’t Is andermaal nog eens helemaal duidelijk: When you don’t pay for something, you are the product being sold.

That’s why we love you Dassie

En telkens ik iets zie van de mannen van Die Antwoord vóór ze de mannen van Die Antwoord waren, vraag ik me af wanneer de mannen van Die Antwoord er mee gaan ophouden met de mannen van Die Antwoord te zijn, en wanneer ze iets anders gaan doen en wat dat iets anders dan wel zou zijn.

Billen en borsten op muziek

[via]

Mijn hart sloeg een paar slagen over

Ik was gehaast, vanmorgen: Fijne Collega Ben ging langskomen ’s morgens om iets te doen met een autosleutel (komen ophalen, komen afgeven, ik weet het niet meer), en omdat we in onze nieuwe locatie nog niet allemaal een sleutel hebben van de deur, moest ik er zeker op tijd zijn.

Ik was er om vijf voor acht of zo, dus ’t viel nog wel mee, maar! Ik had de deur opengedaan, de fiets binnen gezet, ik ging drank en gerief uit mijn zadeltas halen en… AAARGH!! geen zadeltas meer! Een lege ruimte waar normaal gezien een fietstas aan de zijkant van de fiets hangt!!

Omdat mijn fiets elektrisch is en de bagagedrager hoger is dan normaal, kon er geen dubbele fietstas over de achterkant, en is het zo’n hangding aan één kant geworden, dat met twee plastieken haakjes aan een ijzeren stang aan de zijkant van het achterwiel hangt.

En dat kreng was er af.

Ik rijd rond met een koptelefoon, ik heb dat ding natuurlijk niet horen vallen, en aargh waar zou het kunnen liggen?

Ergens tussen punt B en punt A, dus:

Screen Shot 2012-02-28 at 20.15.53.jpg

Paniek! Wat nu?! Ik moet aanwezig zijn voor die sleutel! Ik kan toch niet weggaan en dat Ben hier dan staat? En 99 kansen op honderd ligt die tas ergens waar ik ze nooit meer vind, en heeft het geen enkele zin om te gaan zoekn. Maar wat met mijn gerief? En mijn duur fietsslot? En een doos met zes flessen cola? Aaargh!

Snel nadenken!

Ik heb een post-it gezocht, mijn telefoonnummer erop geschreven en de boodschap dat ik op zoek naar mijn zak was, post-it aan de binnenkant van de deur gehangen, deur op slot gedaan, en ik ben met de moed der wanhoop mijn stappen beginnen terugtraceren: een mens wist nooit, en alles.

In kaart gebracht! Rood is de deur van het werk, groen is waar ik mijn tas heb teruggevonden:

Screen Shot 2012-02-28 at 20.26.01.jpg

Zucht.

De rest van de dag verliep zonder incidenten, dankuzeer voor het vragen.

OF NEE WACHT! ’t Is niet waar!

We zijn met een deel van het werk verhuisd naar een nieuwe lokatie, en dat valt helemaal mee, maar er is wel nog wat werk. We hebben geen eigen stromend water, bijvoorbeeld. En geen eigen toilet. En geen eigen keuken.

Vanmiddag kwam er bezoek op bezoek (stress, de mevrouw van Tales from the Crib was erbij, en ik ben altijd zo nerveus als ik die zie in het echt want ik ben bang van mensen die ik niet ken maar toch een klein beetje maar niet echt), en die hadden eten mee, en dat eten moest opgewarmd worden en dat kon alleen in de microgolfoven boven bij de andere mensen in het gebouw.

De andere mensen, die ik al heel de tijd dat ik daar zit religieus vermijd: als ik naar het toilet ga (ook boven), lees ik van onderaan de trap tot aan het toilet in een boek of een iPad of zo, en dan van het toilet weer tot onderaan de trap: zo moet ik niemand in de ogen kijken. Of God verhoede, spreken.

Maar nu moest ik dus het bezoek de microgolfoven tonen. Even geprobeerd om ervanonder te muizen en het aan iemand anders te vragen, maar ’t is niet gelukt en ik heb het zelf moeten doen. Paniek! Aaargh! Ik ga moeten spreken tegen mensen! Wie weet stellen ze mij vragen! Wie weet zeggen ze dat het gedaan moet zijn met altijd naar het toilet te gaan! Wie weet zit er al iets in die microgolfoven!!

Uiteindelijk liep er niet echt volk los, en is het gelukt zonder menselijke interactie. Ja, ik ben een triestige mens, ik weet het.

Zucht.

Oh trouwens: ik sta op het weblog van de mevrouw van Tales From The Crib! (Ik ben die mens met zijn tulband).

Een week vegatarisch, tgeh

Kom het tegen: een hele week geen vlees gegeten. Voor zover ik mij kan herinneren moet dat geleden zijn van die keer in 1976 dat mijn broer en ik aften hadden en dat er een week lang alleen maar lauwe vanillepap binnengeraakte.

Ik heb niet de indruk dat we speciaal ernstig andere dingen gegeten hebben, en ik heb ook geen vlees gemist of zo.

 • ’s Morgens: een korst en een schel brood, alletwee zonder iets maar wel alletwee nog warm van bij de bakker, yum
 • ’s Middags: een kom aspergensoep, mmm
 • ’s Avonds: spaghetti met tomatensaus en basilicum en look en kaas

…maar veruit het belangrijkste culinaire wapenfeit van de laatste twee weken is toch wel dat er tegenwoordig op het werk ook een echte frigo is.

En dat ik dus tegenwoordig ook gewoon koude Cola Light ga kunnen drinken!

Een groot, groot, groot gemak.

Links van 25 februari 2012 tot 28 februari 2012

A Show with Ze Frank by Ze Frank — Kickstarter
In 2006, I launched a show called "The Show With Ze Frank." It was one of the most strange, exciting, difficult, and amazing things I have done so far. I think it is time to do something similar, what with the economy in the crapper and the election coming up. If Newt can do it, so can I. So can we.

Mountain Lion Review: What Happened to Apple’s Innovation?
That's the most surprising thing about Mountain Lion. Not what Apple did, but that it makes clear a startling reality: Microsoft is the new Apple, thinking of ways to make a better, more productive experience for users. Sure, MS might fail, but at least Redmond is breaking new ground and trying to push computing forward.

Think about that for a second: Mountain Lion is conservative and boring—even gaudy at times. Meanwhile Microsoft is pushing the envelope and being innovative and elegant in its approach to user interface.

Hell. It froze.

Sinéad O’Connor: A Mea Culpa < PopMatters
It’s time to apologize to Sinéad O’Connor.

850k Android Daily Activations, 300m Total Devices, Says Andy Rubin | TechCrunch
In many ways the mobile platform war feels like the desktop race of the early ’90s. Apple had a huge lead, refused to license and is now about to be overtaken by hordes of nondescript clones. But in this race the main competitor is Google rather than Microsoft and the devices are smartphones instead of beige desktops. It’s just a matter of time until Android overtakes iOS now.

Microsoft offers touch guidance to Windows 8 Metro-app developers – istartedsomething
Since Metro-style applications for Windows 8 should all have a touch-first experience, Microsoft has recently released a brief but useful “Windows 8 Touch Guidance” documentation on how developers should think about touch in their applications. The four-page PDF touches (pun) on some interesting touch characteristics of Windows 8 – including but not limited to drag-down/up for select/deselect, semantic zoom and panning and swipe from edge.

Vegminarisch, dag 6

Wat wat? Is het al bijna een week? En hebben we vandaag pas voor de eerste keer een vleesvervanger gegeten?

 • ’s Morgens: vergeten, in de haast
 • ’s Middags: een kom aspergensoep, mmm
 • ’s Avonds: bloemkool en broccoli in kaassaus, aardappelen en valse valse cordons bleus, check de artistieke foto —

Bloemkool, patatten en valse valse cordon bleu

We eten regelmatig eens cordon bleu, en dan is er echte cordon bleu, vlees met kaas en hesp ertussen, en valse cordon bleu, een soort bij elkaar geperst vleesachtig gedoe. Allebei op hun eigen manier eetbaar, ook.

Die valse valse cordon bleu van vandaag, da’s een rare zaak. Ik vond dat het niet noemenswaardig anders smaakte dan de gewone valse cordon bleu. En het zag er ook niet noemenswaardig anders uit:

421555_10150705333750802_501455801_11446934_1649906096_n.jpg

’t Is wel Fusarium venenatum, een soort schimmel waar proteïnen uitgehaald worden. Gho ja.

Hoarding

(Oei, misschien dat ik nu wel een hele post voor wijvenweek aan het kaniballiseren ben.)

Ik heb een klein probleempje met dingen wegsmijten. Zoals in: ik heb het er moeilijk mee. Als ik mezelf niet zou dwingen om redelijk te zijn, zou ik alles bijhouden. Verpakkingsmateriaal, kartonnen dozen, oude tijdschriften, bioskooptickets, kapotte koptelefoons, afgedankte computers van twintig jaar geleden, aaargh.

Het is min of meer onder controle, denk ik wel zeker: de oude Humo’s worden gewoon in de papiermand gesmeten, ik probeer zoveel mogelijk verpakkingen van dingen die ik koop meteen weg te doen (als ze een week of zo blijven liggen, hebben ze het recht verworven om voor altijd bijgehouden te worden, zegt mijn hoofd mij), en ik heb geen zorgvuldig opgebouwde piramides van lege flessen thuis staan of zo.

’t Is maar heel soms dat het de kop opsteekt: de laatste tijd ben ik op het werk de dopjes van mijn drankflessen beginnen bijhouden, bijvoorbeeld.

En boeken, ook: die kan ik met de beste wil van de wereld niet wegsmijten, zelfs geen brolboeken dienst één keer gelezen heb en die daarna wellicht een generatie lang niet meer opengedaan zullen worden.

Hey, niemand is perfect. Ik ga eraan werken. Binnenkort, bijvoorbeeld, als de verbouwingen beginnen en we moeten het bureau leegmaken. Het bureau dat ondertussen misschien al tien jaar niet meer bruikbaar is wegens opstapelplaats voor allerlei.

Ahem.

 

It’s like rain on your wedding day

Enfin ja, niet écht gelijk regen op uw trouwdag (en hoe is dat trouwens ironisch?), maar ’t is toch grappig:

Screen Shot 2012-02-27 at 10.30.45.png

Hopla de spambak in!

Fouten bij het koken

Het is u ongetwijfeld ook al een paar keer in de maag gesplitst de laatste paar dagen, maar hey, here goes dan nog maar eens: The Most Common Cooking Mistakes, de veertig meest voorkomende fouten bij het koken, volgens Cooking Light.

En ’t was al zeker een jaar of drie vier geleden dat ik nog eens een ellenlange lijst had afgelopen. (Ahem.)

 1. You don’t taste as you go: guilty as charged, soms. Er zijn dingen die ik voortdurend proef, maar er zijn er ook waar ik nooit van proef. Als ik dingen maak die ik zelf niet graag eet, zoals soep, bijvoorbeeld.
 2. You don’t read the entire recipe before you start cooking: oh, heel de tijd. Ik doe mijn uiterste best om het niét te doen, maar om de zoveel tijd gebeurt het weer eens. Dat ik mijn ingrediënten al een minuut of tien sta te mengen en dat ik dan pas lees “niet meer dan een minuutje of zo mengen”. Of dat ik pas veel te laat lees “opgelet, niet alles tegelijk bij elkaar kletsen”.
 3. You make unwise substitutions in baking: euh nee. Ingrediënten zijn ingrediënten.
 4. You boil when you should simmer: euh nee. Instructies zijn instructies.
 5. You overheat chocolate: ’t is mij al overkomen, ja. Maar ’t is al een redelijke tijd geleden.
 6. You over-soften butter: I didn’t even know this was a thing.
 7. You overheat low-fat milk products: low-fat milk products zijn voor jeanetten.
 8. You don’t know your oven’s quirks and idiosyncrasies: urgh, onze oven is een zeug. Ik ben er na jaren nog altijd niet gerust in. De vuistregel is, zo ongeveer, “zet hem twintig graden lager dan het recept zegt”, maar dan nog. Grrr.
 9. You’re too casual about measuring ingredients: euh nee. Zie (4) en (5): hoeveelheden zijn hoeveelheden.
 10. You overcrowd the pan: neuh, niet echt. We hebben genoeg gerief om ons eten voldoende plaats te geven.
 11. You mishandle egg whites: neuh, niet echt. Eieren zitten nooit in de koelkast bij ons, en kloppen lukt allemaal zonder problemen.
 12. You turn the food too often: geen grove problemen mee, nee.
 13. You don’t get the pan hot enough before you add the food: nope.
 14. You slice meat with―instead of against―the grain: ik zit er niet mee in. We maken niet echt veel vlees dat in schijven moet gesneden worden.
 15. You underbake cakes and breads: dat valt nog mee.
 16. You don’t use a meat thermometer: ik heb er een gekocht! Een groot gemak! Beste aankoop van het kwartaal!
 17. Meat gets no chance to rest after cooking: guilty as charged. Alsook van het te koud in de pan te leggen, cfr. (23).
 18. You try to rush the cooking of caramelized onions: oh nee, absoluut niet. Ze kunnen gemakkelijk drie kwartier op staan, tot ze meer confituur dan wat anders zijn.
 19. You overwork lower-fat dough: uh huh. Zie (2).
 20. You neglect the nuts you’re toasting: nope. Allez, hoe kan dat nu de twintigst meest voorkomende fout zijn in het koken?
 21. You don’t shock vegetables when they’ve reached the desired texture: ik feb de indruk dat dat niet zo nodig is, in een stoomoven.
 22. You put all the salt in the marinade or breading: nope, geen problemen met zoutinhoud.
 23. You pop meat straight from the fridge into the oven or onto the grill: yup, zie (17).
 24. You don’t know when to abandon ship and start over: geen problemen mee.
 25. You use inferior ingredients: zeg, hoeveel keer gaan ze nog zoiets zeggen? Zie (4), (5) en (9): Ingrediënten zijn ingrediënten. En in geval van twijfel: de duurdere versie kopen.
 26. Your poached eggs aren’t pretty : ik kan niet zeggen dat ik wakker lig van de vorm van mijn gepocheerde eieren.
 27. Your gravy is lumpy: wij doen geen gravy. En als er ingedikt moet worden, is het met roux te doen.
 28. Your mashed potatoes are gluey: alleen als het de bedoeling is, zoals die keer dat ik een slijmerige puree met erwtjes en blauwe voedselkleurstof had gemaakt voor de kinderen.
 29. You burn the brown butter: euh nee, instructies zijn instructies.
 30. Your bacon is burnt and crinkly: euh nee, instructies zijn instructies.   
 31. Your green veggies turn brown: stoomoven ftw.
 32. Your salad goes limp: geen problemen mee.
 33. You incinerate chicken on the grill: wij maken onze kip zo niet klaar.
 34. Your hard-cooked eggs are icky: nope.
 35. Your turkey burgers are parched pucks: turkey burgers? Really?
 36. Your rice gets gummy: ik zeg al een hele tijd dat ik graag een rijstkoker zou hebben, maar het probleem is dat het nooit echt een probleem is als we rijst maken.
 37. Your caramel meets a burnt, bitter end: oooh, veel problemen mee gehad vroeger. Maar genoeg geoefend dat het geen probleem meer is, tegenwoordig.
 38. The turkey hack job: wij maken geen volledige kalkoenen. En kippen decorticeren, dat is niet echt moeilijk.
 39. Your cookies gain unwanted holiday width: ik zou dringend meer koekjes moeten maken.
 40. Your flapjacks flame out : pannenkoeken, ik weet niet hoe dat kan mislukken. Volg het recept in Ons Kookboek, en zorg ervoor dat de pan warm genoeg is. Einde verhaal.

Vegetamisch, dag 5

Heel de dag niets gedaan, bleh. En als ik dan nog zou kunnen gezegd hebben dat ik uitgeslapen had of zo, maar neen: om halfnegen of zo was ik er al uit.

Tegen beter weten in naar de Zevende Dag gekeken (godhemel, wat komt die Siegfried Bracke arrogant over op televisie) (miljaar, wat een kriebels krijg ik van Selah Sue), en dan de rest van de dag, euh, niéts gedaan.

Het eten vandaag:431404_10150684659174120_599379119_11020747_449029825_n.jpg

 • ’s Morgens: boterkoeken
 • ’s Middags: boterkoeken
 • ’s Avonds: “vegetarische paella”

Ik heb het er niet lastig mee, dat het gewoon rijst met groenten is — ik herinner mij een jaar dat ik ongeveer niets anders gegeten heb dan broccolirijst met kaas en aardbeienyoghurt, maar toch.

Meer dingen doen met kruiden denk ik. En ermee ophouden, vooral, om te doen alsof het eten iets anders is.

Een hamburger, daar zit vlees in. Een vegetarische hamburger is geen hamburger, noem het dan zo niet. Een paella, daar zit vis en schaaldieren en kip en dingen in: “paella” zonder vis en schaaldieren en kip en dingen, dat is gewoon rijst met groenten.

En nu heb ik zin in bruschetta. Met look en zongedroogde tomaten en basilicum en mozarella. En dan penne all’arrabbiata. En een stuksken kaas als dessert.

Vegetarisch, dag 4

Brunch: cracotten met Vieux Pané (okay), Camembert (yum!) en champignonpasta van de vegaterische winkel (die dus écht vies smaakte na die lekkere Camembert, ik was er een beetje gedegouteerd van). Een Danio met vanille en een Danio met bosbessen.

Avondeten: Omelet.

Het is allemaal zo simpel niet

Hoe iemand zich voelt is niet noodzakelijk hoe iemand zich gedraagt is niet noodzakelijk hoe iemand geneeskundig in mekaar zit bepaalt niet noodzakelijk wie iemand graag ziet.

En zo’n tekeningetje is een vereenvoudiging van vanalles, maar het is wel een mooie illustratie:

iUMNm.jpg

Gezien hier op Reddit, waar een man vragen beantwoordt: IAmA 25 year old male who has dated a number of MtF transgender women.

Grappig om te zien hoe sommige mensen hem absoluut in een vakje willen duwen van “homoseksueel”. Wat niet zo is: hij valt niet op mannen die zich in een vrouw willen laten ombouwen, maar op vrouwen die nog een stuk man hangen hebben. 🙂

Il faut de tout pour faire une monde, futanari nog aan toe.

De zoektermen

Het was alweer eens een hele eeuwigheid geleden dat ik nog gaan kijken was naar de zoekopdrachten waarmee mensen op mijn weblog terechtkomen. Sommige mensen beschuldigden mij ervan dat ik SEO buzzwords zou gedaan hebben deze middag.

Pfeh! zeg ik daarop. En nogmaals: pfeh!

…maar het maakte me plots wél benieuwd oom te gaan kijken in de statistieken.

De top 15 van de laatste week is dit:

 1. michel vuijlsteke, michel vuijlsteke, michel vuylsteke, vuijlsteke blog, vuijlsteke michel gent, etc. (en zowat alle mogelijke combinates van blog, zog en org: blog zog, blog zog org, blogzog, zog blog, zog org etc.)
 2. prijs bioscoopticket, cinema ticket kinepolis, prijs filmticket kinepolis, prijzen cinematickets, kinepolis prijslijst, etc.
 3. japanse / chinese tekens, tatoeage, tatoeage zetten, tatoeages op pols, tattoo, tattoo keltische tekens, etc., etc.
 4. aquarium
 5. tafeldecoratie
 6. hotdog / hot dog
 7. trap / molenaarstrap, trap maken
 8. hotdog
 9. hutsepot
 10. lien van de kelder
 11. cv voorbeeld, curriculum vitae voorbeeld, cv tips, …
 12. bmw
 13. pedro poublon
 14. katrien schotte
 15. varken

Met erg veel voorsprong mijn naam en combinaties ervan met mijn weblog. Daarna, verrassend toch wel: de prijs van de kaartjes bij Kinepolis (waar ik door Enchanté naartoe gestuurd was, toen er discussie was over die prijzen en dat ze de Belgische blogosfeer wilden overtuigen van hun gelijk).

Tatoeages e.d., da’s van een paar keer dat ik iet sin Japanse tekens had omgezet. Aquarium, da’s van die ene keer dat ik een foto van een indrukwekkend aquarium had gepost, en dat mensen er via Google Image Search nog altijd op terechtkomen. Tafeldecoratie en hotdog: geen idee. Trap: van onze verbouwingen. Hutsepot, van die twee keer dat ik een recept had gepost en er foto’s had bij gezet. Lien Van De Kelder: er was ooit eens sprake van naakt, ergens. De cv-dingen, da’s van die keer dat ik een reeks tips voor sollicitanten had gepost. BMW: van die keer dat ik een foto van een prototype van een model BMW had. Pedro Poublon: omdat ik ooit ergens gezegd had (duh!) dat het geen échte mens is, die Poublon. Katrien Schotte: van een éééééuw geleden, toen die ooit op de cover van een boekje stond. En varken: geen idee.

Maar wacht, het kan nóg uitgebreiden. Voor de afgelopen paar maand is dit de top-300 van de zoektermen bij Google — trek vooral zelf uw conclusies :):

 1. michel vuijlsteke, michel vuijlsteke, michel vuylsteke, vuijlsteke blog, vuijlsteke michel gent, etc. (en zowat alle mogelijke combinates van blog, zog en org: blog zog, blog zog org, blogzog, zog blog, zog org etc.)
 2. (adobe) photoshop cs3 (of cs4, cs5) crack, key, keygen, serial, serienummer, etc.
 3. japans, japans alfabet / schrift / teken, japanse tekens / letters / namen / sterrenbeelden / … (en ook: japanse letters tattoo, japanse tekens betekenis, japanse tekens vertalen, etc., etc.) (en ook: chineese tekens, chinese namen, chinese tekens, chinese tekens namen, tattoo chinese tekens, tattoo naam, tattoo op pols, …)
 4. bmw
 5. hutsepot klaarmaken / maken / recept
 6. nieuwjaarsbrief, grappige nieuwjaarsbrief, originele nieuwjaarsbrieven, nieuwjaarsbrief tekst, nieuwjaarsbrieven middelbaar, etc.
 7. doutzen kroes (al dan niet zonder make up of make-up)
 8. lien de kelder, lien van de kelder, lien van de kelder bloot / naakt
 9. aquarium
 10. lang woord, lange woorden, lange galgje woorden, lange woorden voor galgje, langste woord, etc.
 11. opmaak brief
 12. p-magazine
 13. tafeldecoratie
 14. katrien schotte (al dan niet naakt)
 15. terzake, terzake.be, www.terzake.be
 16. katrien
 17. yulia tymoshenko
 18. kweepeer, kweeperen, kweepeergelei
 19. hotdog
 20. brief opmaak
 21. hot dog
 22. jean claude van damme
 23. spin / spinnen (en spinnen allerhande)
 24. battlestar galactica
 25. jeroom
 26. keira knightley
 27. kinderporno, kinderen in bad, kinderkutjes, naakte kinderen
 28. sony dsc-hx1
 29. 300
 30. tipoog
 31. ondertitels
 32. m-kids, m-kids naakt
 33. racisme
 34. beauceron
 35. donderbeestjes
 36. pissebed / pissebedden
 37. sophie van vliet
 38. mevrouw leemans
 39. huisspin
 40. fail
 41. vol au vent
 42. prijs ticket kinepolis, prijzen kinepolis etc.
 43. keshia knight pulliam
 44. interessante vragen
 45. yanina wickmayer
 46. beesten
 47. ontsteking in been, ontstoken been
 48. cystofix
 49. taalgrens belgie
 50. oogontsteking
 51. canon 5d mark ii
 52. realdoll / real doll kopen / bestellen
 53. teleconverter
 54. zatte vrienden / zattevrienden
 55. fallus impudicus
 56. bladluis
 57. puisten
 58. hadise
 59. porno
 60. carpetland
 61. veronique de kock, veronique de kock naakt, veronique de kock saint tropez
 62. out of office
 63. philippe caza
 64. stemtest 2009
 65. siska schoeters
 66. michèle van sebroeck
 67. lamantijn / lamantijnen
 68. cv voorbeeld
 69. karita mattila
 70. vicky jolling
 71. coca cola
 72. smeagol
 73. naam tattoo
 74. roos van acker
 75. kruidenpotjes
 76. naakte bv
 77. dolfijnen
 78. aardvarken
 79. rasputin
 80. naakt
 81. blote wijven
 82. vlaamse hutsepot
 83. pols tattoo
 84. tetten
 85. lightroom crack / downbload / serial
 86. botox
 87. lege kaart van belgie
 88. molenaarstrap
 89. sonos s5
 90. bettie page
 91. pedro poublon
 92. vlieg
 93. tanja dexters
 94. huisspinnen
 95. sofie van mol / sofie van moll naakt
 96. moulin de boiron
 97. vragen stellen
 98. varken
 99. weblog
 100. barteld schutyser
 101. in bad
 102. tales
 103. pokken
 104. bv naakt
 105. woelmuis, woelmuizen
 106. filmpjes maken
 107. evi hanssen
 108. rekensleutel
 109. clint
 110. nick berg
 111. pregnant sex
 112. silke gevaert
 113. lemon curd
 114. molly ringwald
 115. erwin cassiman
 116. neocube
 117. bloesems
 118. voorbeeld cv
 119. kindle belgie
 120. de ontdekking van de hemel
 121. springstaart, springstaartjes, collembola
 122. solicitatiebrief
 123. kever
 124. disable_activation.cmd
 125. vieze dingen
 126. priorweb
 127. hipstamatic
 128. pushing daisies
 129. mormel
 130. gent
 131. perfecte vrouw
 132. bejaarde vrouw
 133. woorden voor galgje
 134. stephanie seymour
 135. hotel moulin de boiron
 136. dana winner naakt
 137. huitlacoche
 138. libanees eten, libanees restaurant gent
 139. haidewiets
 140. thonet stoelen
 141. naam in japanse tekens
 142. kindjes
 143. mafia wars
 144. lenen bij mevrouw leemans
 145. tom boonen
 146. jessica alba
 147. bladluizen
 148. naakte babes
 149. philippe druillet
 150. virgin killer
 151. stijn meuris
 152. mijten
 153. drupal views
 154. laten we elkaar geen liesbeth noemen
 155. angstpsychose
 156. munchkin kat
 157. macaroni met kaas en hesp
 158. filodeeg
 159. focus stacking
 160. tripsen
 161. knap meisje
 162. gentse hutsepot
 163. familie hitler
 164. daasvlieg
 165. anneleen liegeois naakt
 166. rubens
 167. martine tanghe naakt
 168. jill greenberg
 169. akdeniz
 170. temptation island
 171. crossdomain.xml
 172. puntzeef
 173. tekenles
 174. blanco kaart belgie
 175. uurwerk
 176. over mezelf
 177. k3
 178. britney spears naakt
 179. evy gruyaert
 180. prijs cinematicket
 181. canon 5d mkii
 182. muis
 183. keltische tekens
 184. hoog voorhoofd
 185. knokploeg inhuren
 186. typografie
 187. redomex
 188. 100 hete vragen
 189. trollface
 190. manwijf
 191. verkiezingsposter
 192. snip
 193. botox voor en na
 194. tarte tatin
 195. natalia
 196. kiwi vogel
 197. nina de man
 198. ikea brekke
 199. christus
 200. bmw concept
 201. tasmaanse tijger
 202. sigma 30mm 1.4
 203. tymoshenko
 204. grondinvest
 205. rekensommen
 206. sabine hagedoren
 207. nef photoshop
 208. paroxysme
 209. krullen
 210. christina aguilera naked
 211. thonet stoel
 212. gent 3d
 213. veerle dobbelaere naakt
 214. brol
 215. tekenen in stappen
 216. stinken
 217. museum aan de stroom
 218. tekens
 219. marginaal
 220. sofie van vliet
 221. gaetan borgonie
 222. theremin kopen
 223. out of the office
 224. trap maken
 225. stop racisme
 226. actimel reclame
 227. gunter lamoot softie
 228. chris en yves
 229. sterk
 230. namen vertalen
 231. dolfijn
 232. oudste telefoon
 233. unprotect word document
 234. gazelle accent
 235. curriculum vitae voorbeeld
 236. cantus straffen
 237. asperger
 238. tiepen
 239. zeekoe
 240. stemtest
 241. tussentaal
 242. anke van dermeersch
 243. eten
 244. stylofoon
 245. druillet
 246. adres koen wauters
 247. slechte tanden
 248. katrien temptation island
 249. informeel taalgebruik
 250. goatse
 251. tekenen
 252. grote huisspin
 253. belgie taalgrens
 254. tetten bloot
 255. hx1
 256. speelgoed jaren 70
 257. petrole hahn
 258. onschuldig
 259. avatar
 260. filip de winter
 261. brekke bed
 262. picasso stier
 263. kast onder trap
 264. het zesde zintuig vtm
 265. sushi leuven
 266. ikea bedden
 267. adobe
 268. directory opus
 269. wenend kind
 270. vroedvrouw
 271. mom porn
 272. kris demey
 273. zelfcatheteriseren
 274. de perfecte vrouw
 275. caza
 276. wat is roomkaas
 277. masterchef
 278. k3 naakt
 279. biggetje
 280. perfect slim
 281. alessi twins
 282. naam tattoos
 283. roemeense turnsters
 284. nikon d700 tweedehands
 285. laurie carr
 286. mot
 287. concept
 288. tarte tatin sos piet
 289. dode beroemdheden
 290. filip dewinter
 291. gillian blakeney
 292. strontvlieg
 293. geen racisme
 294. natalia naakt
 295. koninginnehapje
 296. kindle
 297. verbouwingen
 298. honderd hete vragen
 299. griekse kalender
 300. anti europa

Heh. 🙂

Oudere berichten

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑